Strast, čustva, življenje: konceptno vozilo DEZIR

Tople, čutne in elegantne obline konceptnega vozila Renault DEZIR utelešajo našo strast do avtomobilov. Pustite se presenetiti in odkrijte čustva!
konceptno vozilo Renault DEZIR Prebudi vaše čute
Konceptno vozilo Renault DEZIR, športni kupe z električnim motorjem, prikazuje prijeten in živahen dizajn. Predstavlja nenehno gibanje s čutnim valovanjem in odsevnimi učinki, ki prebudijo vaše čute.
Nov obraz znamke Renault
Rebra ustvarijo črtast videz dovoda zraka v odbijaču, kar daje sprednjemu delu vozila Renault DEZIR videz lahkotnosti in zmogljivosti. Večji romb s kontrastno lego na temnem ozadju nakazuje novo podobo naše blagovne znamke.

konceptno vozilo Renault DEZIR

Poletite

Kabina konceptnega vozila Renault DEZIR je navdahnjena s strastjo. Uporaba prostora in materialov uteleša lahkotnost in razkošje.
Konceptno vozilo DEZIR – notranjost
Vaše srce bo poletelo in lebdelo v zraku
Skrbno načrtovane dimenzije, belo usnje, utripajoče luči, ki so skladne z vašim srčnim utripom, razkošna rdeča barva. V notranjosti konceptnega vozila DEZIR se počutite kot v sedmih nebesih. Enotna klop za skupno sedenje in spuščena armaturna plošča vas vabita v svet lahkotnosti in spokojnosti.
Konceptno vozilo DEZIR – za volanom
Predstavlja učinkovit vmesnik človek-stroj
Instrumentna plošča na voznikovi strani ponuja enako učinkovitost kot v športnem kupeju. Z električnim motorjem lahko 100 km/h doseže v 5 sekundah, 50 km/h pa v samo 2 sekundah. Z osvetljenim 3D merilnikom hitrosti so vaši čuti med vožnjo še okrepljeni, zaslon na dotik pa vam omogoča nadzor vseh tehničnih vidikov.

ponudbe

Želite preiti od koncepta k resničnosti?

Konceptna vozila DEZIR
odkrijte
Naša ponudba konceptnih vozil
Tehnološki laboratorij
odkrijte
Tehnologije prihodnosti