Inovacije Renault za življenje: konceptno vozilo Captur

Odkrijte avtomobilske standarde prihodnosti. Konceptno vozilo Renault CAPTUR vas vabi v svet udobja in sproščenosti, kjer se srečajo užitek, čuti in inovativne storitve.
konceptno vozilo Renault CAPTUR V startnem bloku
Pripravite se na zmogljivost. Konceptno vozilo CAPTUR črpa svoj navdih iz sveta športa na prostem. Skoraj človeški in izklesan profil spominja na šprinterja, ki se pripravlja na start.
Mišičasto vozilo
Konceptno vozilo Renault CAPTUR z mogočnimi oblinami in merami izraža svoj drzen in energičen profil, ki uteleša lahkotnost in moč. Gladko, tekočo in čutno silhueto brez ostrih robov ali kotov dopolnjujejo in poudarjajo svetlobni učinki. Te poudarja dvojna matirana in satenasta tekstura karoserije. Končna obdelava ponuja preplet dveh plasti, ki še poudari mišičaste obline.

konceptno vozilo Renault CAPTUR

Funkcionalen in zabaven

Konceptno vozilo Renault CAPTUR smo zasnovali kot kompakten in prilagodljiv križanec, da bi izpolnili zahteve mladih parov, ki živijo v mestu. Njegova ergonomska notranjost spodbudi vaše čute.
Konceptno vozilo CAPTUR – notranjost
Izpopolnjen in športen
Konceptno vozilo Renault CAPTUR vas vabi, da se podate na vožnjo po neutrjenih poteh, in vas zapelje s svojo izpopolnjeno kabino, ki smo jo zasnovali po navdihu iz sveta športa. Napete in tekoče linije vključujejo elektroluminiscenčne kable ter spominjajo na napete mišice. 

Da bi poudarili športni videz, smo vsa območja udobja opremili z elastičnimi vrvmi iz umetnih vlaken, s čimer smo ustvarili svet sprostitve in podobnost z visečo mrežo ter svetom športa na prostem, kot sta gorsko plezanje in rekreacijska vožnja s čolnom.
Konceptno vozilo CAPTUR – notranjost
Lahkotnost in priročnost
Notranjost konceptnega vozila Renault CAPTUR predstavlja povsem spremenjen razred športnih terencev in križancev. Prenovili smo jo tako, da smo dodali več lahkotnosti in užitka. Z inovativnim pristopom smo dosegli več prilagodljivosti in ustvarili funkcionalno vozilo. 

Se odpravljate na plažo? V zadnjem delu s prekrižanimi elastičnimi trakovi varno namestite deske za surfanje ali se na pot odpravite s prijatelji. Njihov namen določite sami. Uporabite jih lahko po želji.

ponudbe

Želite preiti od koncepta k resničnosti?

Ponudba konceptnih vozil
odkrijte
Naša ponudba konceptnih vozil
tehnologije prihodnosti
odkrijte
Tehnologije prihodnosti