E-TECH: Hibridna tehnologija, zasnovana za vsakogar

Kot pionir na področju električnih vozil je Renault razvil inovativno in ekskluzivno hibridno tehnologijo E-TECH.

E-TECH: odkrijte hibrid znamke Renault

Doživetje vožnje s hibridom

Doživetje vožnje s hibridom

Odkrijte povsem novo doživetje vožnje z električnim pogonom. Novi hibrid CLIO E-TECH združuje električni motor in motor z notranjim izgorevanjem ter izjemno učinkovit avtomatski menjalnik Multi-mode. Kar pa se odraža z gladkim speljevanjem z električnim pogonom in predstavlja do 80 % optimizirane vožnje z električnim pogonom v mestu ter vam nudi užitek v tihi vožnji z električnim vozilom.

Odkrijte vožnjo s hibridom

Zmanjšajte porabo za 40 %

Zmanjšajte porabo za 40 %

Z izbiro hibrida je vaša poraba goriva pri vožnji na avtocesti ali v mestu do 40 % manjša v primerjavi z običajnimi bencinskimi motorji. Novi CLIO E-TECH vam ponuja brezskrbno vožnjo in zagotavlja velik doseg vožnje. Z udobjem in notranjostjo, ki ju pričakujete od vozila Novi Renault CLIO.

Odkrijte možnosti prihrankov s hibridom

Uživajte v hibridni tehnologiji z našimi najboljšimi modeli

Uživajte v hibridni tehnologiji z našimi najboljšimi modeli

Novi hibrid CLIO E-TECH vam s kombiniranimi 140 kW ponuja varno in vznemirljivo doživetje. Takojšnja odzivnost električnega motorja v kombinaciji z avtomatskim menjalnikom Multi-mode vam ponuja hitro pospeševanje in tekoče prestavljanje. Uživajte v različnih načinih sistema MULTI-SENSE za prilagojeno doživetje vožnje.

Odkrijte našo ponudbo

Vsa vaša vprašanja o hibridu

Izvedite vse o hibridni tehnologiji, ki jo je razvil Renault.

NAŠA ELEKTRIČNA VOZILA

NAŠA HIBRIDNA VOZILA

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem