E-TECH: Hibridna tehnologija, zasnovana za vsakogar

Kot pionir na področju električnih vozil je Renault razvil inovativno in ekskluzivno hibridno tehnologijo E-TECH.

E-TECH: odkrijte hibrid znamke Renault

Doživetje vožnje s hibridom

Doživetje vožnje s hibridom

Odkrijte povsem novo doživetje vožnje z električnim pogonom. Novi hibrid CLIO E-TECH združuje električni motor in motor z notranjim izgorevanjem ter izjemno učinkovit avtomatski menjalnik Multi-mode. Kar pa se odraža z gladkim speljevanjem z električnim pogonom in predstavlja do 80 % optimizirane vožnje z električnim pogonom v mestu ter vam nudi užitek v tihi vožnji z električnim vozilom.

Odkrijte vožnjo s hibridom

Zmanjšajte porabo za 40 %

Zmanjšajte porabo za 40 %

Z izbiro hibrida je vaša poraba goriva pri vožnji na avtocesti ali v mestu do 40 % manjša v primerjavi z običajnimi bencinskimi motorji. Novi CLIO E-TECH vam ponuja brezskrbno vožnjo in zagotavlja velik doseg vožnje. Z udobjem in notranjostjo, ki ju pričakujete od vozila Novi Renault CLIO.

 

 

Odkrijte možnosti prihrankov s hibridom

Uživajte v hibridni tehnologiji z našimi najboljšimi modeli

Uživajte v hibridni tehnologiji z našimi najboljšimi modeli

Novi hibrid CLIO E-TECH vam s kombiniranimi 140 kW ponuja varno in vznemirljivo doživetje. Takojšnja odzivnost električnega motorja v kombinaciji z avtomatskim menjalnikom Multi-mode vam ponuja hitro pospeševanje in tekoče prestavljanje. Uživajte v različnih načinih sistema MULTI-SENSE za prilagojeno doživetje vožnje.

 

Odkrijte našo ponudbo

Vsa vaša vprašanja o hibridu

Izvedite vse o hibridni tehnologiji, ki jo je razvil Renault.

NAŠA RENAULT E-TECH VOZILA

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem