MOŽNOSTI PREDELAV VOZILA KANGOO VAN

Poenostavite si vsakdan z našimi praktičnimi rešitvami za podjetja.

tovorni prostor
Vrtljiva mrežna pregrada z zložljivim sovoznikovim sedežem
vrtljiva mrežna pregrada z zložljivim sovoznikovim sedežem
Natovorite lahko do 3,9 m³ tovora in izkoristite dodatno dolžino tovora (do 3 m) zahvaljujoč vrtljivi pregradi ter zložljivemu sovoznikovemu sedežu.
Povečana tovorna zmogljivost vozila Kangoo Van
povečana tovorna zmogljivost vozila
Ali prevažate težke predmete? Izberite povečano tovorno zmogljivost do 800 kg!
Luči LED Kangoo Van
luči LED
Luči LED so trikrat močnejše kot standardne luči. Notranjost tovornega prostora je svetlejša, zato lahko tako podnevi kot ponoči delate v najboljših razmerah.
* Na voljo za prodajo pozneje.
zaščita notranjosti
Protizdrsni leseni pod Kangoo Van
protizdrsni leseni pod
Izberite po meri izdelano protizdrsno oblogo (9 mm) za zaščito poda vozila Kangoo Van.
Komplet lesenih oblog Kangoo Van
komplet lesenih oblog
Zaščitite tovorni prostor vozila Kangoo Van s kompletom lesenih oblog po meri. Protizdrsni leseni pod (9 mm) in bočne obloge (5 mm) zaščitijo pod, zgornji del bočnih sten in zadnja vrata. Blatniki ostanejo vidni.
Gumijaste zaščitne preproge Kangoo Van
gumijaste zaščitne preproge
Zaščitite vozilo Kangoo Van pred umazanijo s priročnimi in trpežnimi gumijastimi oblogami.
* Na voljo za prodajo pozneje.
privezovanje in vleka
Do 10 priveznih obročev  Kangoo Van
do 10 priveznih obročev
Zavarujte in stabilizirajte tovor v vozilu Kangoo Van. Izkoristite prednosti 6 priveznih obročev na podu, ki so na voljo serijsko, in 4 priveznih obročev na bočni strani.
Standardna vleka s 13-polnim priključkom Kangoo Van
standardna vleka s 13-polnim priključkom
Potrebujete več prostora? Z vlečnim priključkom vozila Kangoo Van lahko vlečete prikolico. Sistem za nadzor stabilnosti vlečnega priključka preprečuje nihanje in vam omogoča varnejšo vožnjo.
motor in pogon
Extended Grip – Kangoo Van
Extended grip
Morate prečkati blatno gradbišče ali voziti po zahtevni cesti? Bodite brez skrbi! Extended Grip je izboljšana funkcija elektronskega nadzora stabilnosti (ESC). Ta sistem v kombinaciji s celoletnimi pnevmatikami izboljša oprijem vozila pri speljevanju na mehkem terenu s slabšim oprijemom (prah, trši pesek, sneg, mokra tla itd.). Deluje do hitrosti 50 km/h. Vklopite ga lahko ročno in nadaljujete vožnjo brez zdrsov ali zastojev.
Zaščitna plošča pod motorjem Kangoo Van
zaščitna plošča pod motorjem
Ali pogosto vozite po gradbiščih ali neravnih cestah? Zaščitite motor vozila Kangoo Van z zaščitnim pokrovom.
Omejevalnik hitrosti Kangoo Van
omejevalnik hitrosti
Po potrebi uporabite postopni omejevalnik hitrosti (nastavljen na 110 km/h) in omejite hitrost vozila, s čimer zmanjšate porabo goriva.
prevoz blaga
vozilo s hladilnikom
Izpolnite pogoje za ohranjanje pokvarljivih živil in posebnih izdelkov v notranjosti vozila Kangoo Van. Namestite izotermično ali hladilno enoto, ki izpolnjuje veljavne standarde in predpise.
gradbeništvo – vzdrževanje
servisno vozilo
Spremenite vozilo Kangoo Van v pravo mobilno delavnico! Izkoristite prednosti posebnih elementov in sistema Open Sesame by Renault ter si zagotovite tovorno zmogljivost večjega vozila v kompaktnem modelu. Poenostavite si življenje: dostopajte do orodja brez vstopa v tovorni prostor!

VEČ O VOZILU KANGOO VAN

Kangoo Van
Kangoo Van – zmogljivost
Kangoo Van – dodatna oprema
Kangoo Van – različice
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

Express Van
Express Van
Trafic Van
Trafic Van
Master Furgon
Master