Vas zanima poslovni najem? Vzpostavite stik z nami.

Ali ste direktor majhnega ali srednje velikega podjetja? Izberite prednosti naših storitev za poslovne uporabnike in izberite vozilo Renault po svoji izbiri ter sestavite vozni park, ki bo prilagojen vašim potrebam in zahtevam.

TWINGO
na voljo kot
ZOE E-TECH ELECTRIC
na voljo kot
CLIO
na voljo kot
CAPTUR
MEGANE
MEGANE GRANDTOUR
na voljo kot
MEGANE CONQUEST
KADJAR
GRAND SCENIC
KOLEOS
TRAFIC PASSENGER
EXPRESS VAN
KANGOO VAN
  • električen
Novi TRAFIC
MASTER FURGON
na voljo kot
na voljo kot
ZOE E-TECH ELECTRIC
  • hibrid
CLIO E-TECH HIBRID
na voljo kot
CAPTUR E-TECH HIBRID
na voljo kot
na voljo kot

Izberite možnosti za svoje vozilo

Ali ima vaš posel posebne zahteve? Zaupajte nam, s katerimi možnostmi želite opremiti svoje vozilo, ter nas seznanite z vsemi pomembnimi informacijami, da vam bomo lahko ponudili opremo in dodatke, ki so zasnovani za izpolnitev zahtev vaše dejavnosti.

 

Rezervirajte testno vožnjo pri pooblaščenem prodajalcu vozil Renault

Ali potrebujete več informacij, preden se odločite? Prepričajte se sami – naročite se na termin pri pooblaščenem prodajalcu vozil Renault in rezervirajte testno vožnjo z vozilom po vaši izbiri.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem