ZMOGLJIVOST VOZILA KANGOO VAN

Sprostite se in uživajte v vožnji! S programom vzdrževanja, ki priporoča servisiranje vozila vsaki 2 leti ali na vsakih 30.000 km*, ohranite vozilo Kangoo Van v optimalnem stanju.
VEČ O DIZELSKIH MOTORJIH
Naši novi dizelski motorji, ki so izboljšani z načinom eco, vam ponujajo boljši nadzor nad porabo goriva v skladu z novim standardom EURO6 DFULL.
učinkovit Blue dCi 95
1,5-litrski motor (AdBlue®) s turbopolnilnikom združuje učinkovitost in užitek v vožnji ter ponuja izjemen navor 260 Nm. Na voljo je s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, kmalu pa bo na voljo tudi s 7-stopenjskim avtomatskim menjalnikom z dvojno sklopko. Za še učinkovitejšo porabo goriva izberite različico eco-leader z omejevalnikom hitrosti (110 km/h) za zmanjšanje emisij CO₂ in povečanje prihrankov goriva.
vsestranski Blue dCi 115
1,5-litrski motor (AdBlue®) s turbopolnilnikom in 270 Nm navora vam ponuja več moči za še več užitka v vožnji, hkrati pa vam omogoča manjšo porabo goriva. Na voljo je s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, kmalu pa bo na voljo tudi s 7-stopenjskim avtomatskim menjalnikom z dvojno sklopko. Vozilo, ki je primerno za prevažanje težjega tovora in vleko, smo razvili za potrebe profesionalnih uporabnikov.
* Kar nastopi prej. Lahko se razlikuje, odvisno od voznih razmer.

podrobnejši podatki o vozilu Kangoo Van

Kangoo Van
Kangoo Van – dodatna oprema
Kangoo Van – predelave
Kangoo Van – različice

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

Express Van
Express Van
Trafic Van
Trafic Van
Master Furgon
Master