Renault in moto šport

Alpine Alpenglow: na svidenje 13. oktobra!

  • Alpenglow uteleša prenovo znamke Alpine na področju oblikovanja in tehnologije, tako njenih serijskih modelov kot tudi dirkalnikov. Vir navdiha za prihodnje avtomobile znamke Alpine.
  • Ta edinstvena oblikovalska študija bo razkrita v četrtek, 13. oktobra 2022, ob 9. uri na vseh platformah znamke Alpine.
  • Kot svetovna premiera bo razstavljena na »Mondial de l'Automobile 2022« v Parizu 17. oktobra 2022.
Alpenglow uteleša videnje znamke Alpine: športno prihodnost, za katero se skozi Alpenglow nakazuje, kakšni bodo prihodnji modeli Alpine, tako avtomobili za običajne ceste kot tudi tisti za dirke. Alpenglow je več kot le oblikovalska študija, je pravi manifest znamke, ustanovni akt njenih ambicij in strateškega načrta.

 
ALPENGLOW, VNAPREJ DOLOČENO IME
Alpenglow se nanaša na svetlobni pojav, v katerem vodoravni snop rdečkaste svetlobe obsije vrhove gora tik pred sončnim vzhodom ali tik po zahodu, torej gre za prvo jutranjo ali zadnjo večerno zarjo. Tako nedvomno izraža poslanstvo te oblikovalske študije: poveličati trenutek, ko bodo razkrite revolucionarne oblike in tehnologije jutrišnjega dne, v katerem bo znamka ponudilavidenje svoje prenove. Gre za ime, ki spodbuja k postanku in občudovanju razgleda.

 
KAKO JO ODKRITI?
Ta pionirska oblikovalska študija bo razkrita 13. oktobra ob 9.00 uri na vseh spletnih platformah znamke Alpine, od ponedeljka 17. oktobra pa bo razstavljena na mednarodni avtomobilski razstavi "Mondial de l'Automobile 2022" v Parizu.