Renault in moto šport

Megane R.S. Ultime, posebna serija: vzdušje srečanj na dirkališčih, "Track Days"

V serijsko notranjo opremo sta vključena školjkasta sedeža Recaro s titanovo črno prevleko iz alkantare in izvezenim monogramom R.S. Prostoročno kartico posebne serije Megane R.S. Ultime krasi rombast vzorec karoserijskih okrasnih nalepk.

Posebne so obloge pragov vrat in vsak primerek ima ob vznožju prestavne ročice lastno oštevilčeno kovinsko ploščico. Na njej je tudi podpis Laurenta Hurgona, preskusnega voznika in strokovnjaka za razvoj, ki se je ukvarjal z modeli Megane R.S. vso kariero in je dosegel rekorde na dirkališčih Nürburgring Nordschleife, Suzuka in Spa-Francorchamps.

Megane R.S. predstavlja petnajst let mojega dela pri Renault Sport. Od Megana II faza 2 smo nenehno izboljševali njegove dinamične zmogljivosti, da bi ohranili vodilni položaj med športnimi avtomobili s pogonom na prednji kolesi. Rekordi na stezi Nürburgring Nordschleife so nepozabni izzivi, polni zagnanosti, adrenalina in čustev. In zdaj še Megane R.S. Ultime ... "Posebno sem ponosen, da različica, ki simbolizira konec te čudovite epopeje, lahko nosi mojo podpis.", Laurent Hurgon, preskusni voznik in strokovnjak za razvoj v Skupini Renault.