Megane R.S.

Megane Ultime
Megane Ultime
Le 1976 proizvedenih vozil ekskluzivne serije Megane R.S. Ultime

Z ekskluzivnim dizajnom in tehnologijo, navdihnjeno po F1®, predstavlja Megane R.S. Ultime ultimativno evolucijo legendarnega modela. Zaključek proizvodnje športnega vozila Megane R.S. v ekskluzivni seriji Ultime, v omejenem številu 1976 proizvedenih vozil, je tudi poklon krasni pustolovščini Renault Sport, katere začetki sežejo prav v leto 1976. Vsekakor ikoničen in edinstven športni avtomobil, ki ga ne smete zamuditi. 
1976 vozil
omejene serije
300 KM
moč
5,7 s

pospeška 0-100 km/h

Povsem nov dizajnS svojim ikoničnim dizajnom, okrepljenim z oblikovnimi detajli in elegantnimi linijami, širokimi blatniki, tekmovalnimi nalepkami ter izrazitimi črnimi elementi omejene serije Megane R.S. Ultime nudi prefinjenost in eleganco. 

Model uspešnosti

RESNIČNO VZNEMIRJENJE!

300 KM! Opremljen s tehnologijo, ki črpa navdih iz sveta F1®! Z 1,8-litrskim motorjem s turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem predstavlja najboljše inženirsko znanje oddelka Renault Sport – njegova moč vas bo povsem vznemirila. Odkrijte neprimerljive pospeške s 300 KM in 420 Nm navora v kombinaciji z avtomatskim menjalnikom. Odkrijte neprekosljivo in čutno doživetje vožnje.   
IZBOLJŠAN OPRIJEM!
Izboljšan oprijem in še boljša lega na cesti sta optimizirana zaradi mehanskega diferenciala z omejenim zdrsom Torsen®, prednjih zavornih kolutov iz dveh materialov, zavor Brembo® in pnevmatik Bridgestone® S007 ter sistema štirikolesnega pogona 4Control.
R.S. MONITOR
Odkrijte rezultat našega najboljšega strokovnega znanja Renault Sport in izkusite popolnoma nadzorovano vožnjo s pomočjo Renault Sport R.S. Monitor (R.S. Drive, Launch Control, Multi Change Down, R.S. Monitor), ki omogoča prikaz v realnem času preko 24 cm (9,3”) prilagodljivega multimedijskega zaslona.
*400 Nm pri mehanskem menjalniku.
SKRBNO ZASNOVANI DODATKI
Megane Ultime
Zaščitna prevleka
Zagotovite si učinkovito zaščito pred praskami in prahom za karoserijo vašega Megana R.S. Ultime z ekskluzivno zaščitno prevleko po meri.

Popoln nadzor nad vozilom!


Upravljajte in optimizirajte vozno izkušnjo s pomočjo 26 cm (10,2”) prilagodljivega zaslona za voznika R.S. Monitor, uživajte v zvočnem  sistemu Bose®, v zrcaljenju pametnega telefona in vgrajeni navigaciji preko prilagodljivega 24 cm (9,3”) multimedijskega zaslona EASY LINK.        
7 naprednih sistemov za pomoč pri vožnji

Renault Megane R.S. Ultime je opremljen z naprednimi sistemi za pomoč pri vožnji, ki odgovarjajo potrebam kupcev, ki si želijo športnega vznemirjenja. Vseh 7 naprednih sistemov za pomoč pri vožnji lahko po želji onemogočite.      
Megane Ultime
Prilagodljivi tempomat
Aktiven od 0 do 160 km/h, prilagaja vašo hitrost in vzdržuje varnostno razdaljo do vozil spredaj.
Megane Ultime
Pomoč pri parkiranju (spredaj-zadaj-bočno)
Senzorji, ki so nameščeni povsod po vozilu, da vas opozarjajo in vam pomagajo, da se izognete oviram, medtem ko manevrirate vozilo pri nizki hitrosti.
Megane Ultime
Sistem aktivnega zaviranja v sili
Sistem poveča vašo varnost tako, da vas opozori, ko obstaja nevarnost trka. Sistem je sposoben zaznati pešce in prevzeti zaviranje, če se ne odzovete dovolj hitro ali pa se odzivate počasi.
vožnja
  • prilagodljivi tempomat;
  • prepoznavanje prometnih znakov z opozorilnikom hitrosti.
parkiranje
  • pomoč pri parkiranju spredaj-zadaj-bočno;
  • vzvratna kamera.
varnost
  • sistem za zaviranje v sili;
  • opozorilo na razdaljo;
  • opozorilo za nenamerno menjavo voznega pasu.

ODKRIJTE VEČ

Renault Megane Ultime
AUSTRAL E-TECH FULL HYBRID
Renault Megane Ultime
MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC