Zunanjost mestnega avtomobila CLIO E-TECH

ZMOGLJIVOST
RENAULT CLIO E-TECH HIBRID

Oglejte si motorje, ki so na voljo za posamezno različico

LIMITED
LIMITED
INTENS
INTENS
R.S. LINE
R.S. LINE
Eurosuper + elektrika (hibrid) (1)
E-Tech 140
že za 19.090 €
že za 20.390 €
že za 21.890 €

Podrobnejše specifikacije

Več podrobnosti o motorjih

CLIO E-TECH

E-Tech

E-Tech je samopolnilni hibridni motor s 140 KM. Ponuja vam edinstveno kombinacijo manjše porabe goriva in izboljšane zmogljivosti.

 

Clio E-Tech hibridje opremljen z bencinskim motorjem in 2 električnima motorjema v kombinaciji z inovativnim menjalnikom Multi-mode. Vozite ga kot običajno vozilo z avtomatskim menjalnikom, ki samodejno izbere optimalno kombinacijo energije (električni pogon, hibridni pogon ali motor z notranjim zgorevanjem) glede na vaše zahteve pospeševanja.

 

S strokovnim znanjem znamke Renault s področja električne mobilnosti se je optimiziralo upravljanje energije baterije (z močjo 1,2 kWh) pri vožnji na električni pogon. Vozilo s samopolnilnim hibridnim motorjem sicer nima vtičnice, baterija se namreč na pameten način polni preko regenerativnega zaviranja ali pa kar med vožnjo.

Želite bolj učinkovito porabo goriva?

S pravo izbiro do več prihrankov!

Alt Image C29

Ste že preizkusili simulator porabe goriva Renault?

Glede na izbrano različico vozila Renault ter svoje vozne navade in načine vožnje lahko pridobite oceno dnevne porabe goriva.

Podrobnejši podatki o vozilu Clio E-Tech hibrid

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO
CLIO
že za 12.390 €
ZOE E-TECH ELECTRIC
ZOE E-TECH ELECTRIC
že za 33.790 €
MEGANE CONQUEST E-TECH
MEGANE CONQUEST E-TECH
že za 26.090 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem