omejena serija

CLIO I FEEL SLOVENIA

NAJ VAS ZAPELJE CLIO
I FEEL SLOVENIA
ŽE ZA 14.990€
+ 5 LET JAMSTVA

Podrobneje o akcijski ponudbi
*Cena velja za omejeno serijo modela Renault Clio evolution TCe 90 z brezplačnim dodanim paketom Look in kamero za vzvratno vožnjo. Kupec prejme tudi 5 let jamstva. V obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej. Akcija velja za vse kupce omejene serije, do razprodaje zalog. Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje popust, 22-odstotni DDV in DMV. Pridržujemo si pravico do napak.

ekskluzivna omejena serija nova zgodba, ista ljubezen
Renault s ponosom razkriva ekskluzivno serijo vozil Clio I feel Slovenia, izdelanih v Revozu izključno za slovenski trg. Avtomobilski proizvajalec Revoz je sinonim za zanesljivost, inovativnost ter vrhunsko kakovost med Slovenci. Mineva že več kot 30 let, odkar je prvi Clio vstopil v novomeško proizvodnjo. S proizvodnjo več kot 2 milijona vozil je Clio postal simbol podjetja in ustvaril ključno vez za uspeh.
narejen v Slovenijiše vedno Clio – še vedno slovenski


Renault Clio ostaja zvest slovenskim koreninam. Nova posebna omejena serija I feel Slovenia, ki je bila na voljo na vozilu Renault Clio 4. in 5. generacije, se zdaj predstavlja na prenovljenem vozilu Clio. Skupna značilnost vseh modelov pa ostaja neprekosljiva: izdelani so 100% v novomeškem Revozu.blagovna znamka
I FEEL SLOVENIA
Blagovna znamka I feel Slovenia združuje naravne lepote, nacionalno identiteto in vrline Slovenije. Omejena serija z nazivom I feel Slovenia ponovno nosi obljubo izdelave v Sloveniji, pregovorno kakovost slovenskih izdelkov in bogat nabor opreme.

odkrijte več informacij

CLIO – predstavitev
CLIO – multimedija
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest
Captur
Captur
Austral
Austral