TEHNOLOGIJA IN POVEZLJIVOST

Renault Clio E-Tech full hybrid - multimedia screen
100% prilagodljiv, 100% povezljiv

Poenostavite svojo izkušnjo v vozilu z multimedijskim sistemom Easy Link in 23 cm (9,3'')* zaslonom na dotik in brezžičnim zrcaljenjem pametnega telefona, združljivim s sistemoma Android Auto™ in Apple CarPlay™. Prilagodljiv 24 cm (10'') digitalni merilnik hitrosti* vam omogoča, da izberete informacije, ki jih želite imeti vidne za optimalno udobje pri vožnji. S sistemom Easy Link 3 leta brezplačno uživate v povezani navigaciji TOMTOM, vključno z iskalnikom Google, samodejnimi posodobitvami in informacijami o cenah goriva. 

*odvisno od različice.

MULTIMEDIJA

Renault Clio E-Tech full hybrid - multimedia - personalized space
prilagojene večpredstavnostne funkcije
Naj bodo vaše prilagojene večpredstavnostne funkcije vedno na dosegu roke. Vaše bližnjice in pripomočki se bodo shranili v multimedijskem sistemu s konfiguracijo vašega uporabniškega profila.
Renault Clio E-Tech full hybrid - multimedia - connected assistance
SOS pomoč
Tu za vas, ko jo najbolj potrebujete: v primeru nesreče vaše vozilo samodejno izvede klic v sili, lahko pa preprosto pritisnete gumb na stropni konzoli, ki pravtako sproži klic v sili.
Renault Clio E-Tech full hybrid - multimedia - intuitive and connected navigationch full hybrid
pametna navigacija
Z vgrajenim iskalnikom Google boste zanesljivo prispeli do vašega cilja, s pomočjo natipkanih ali glasovnih sporočil. Aktualne prometne informacije, ki se osvežujejo vsaki 2 minuti, in natančen izračun časa prihoda na cilj, skupaj s prikazom najprimernejše poti.
Renault Clio E-Tech full hybrid - multimedia - real-time info
prikaz informacij v realnem času
Navigacija TOMTOM predlaga optimizirana potovanja ob upoštevanju prometa, vremena, nevarnih območij in bližnjih radarjev ter cene goriva v realnem času. Vaši vnaprej izbrani zemljevidi držav se samodejno posodobijo in namestijo v vozilo s tehnologijo Auto-Update.
Renault Clio E-Tech full hybrid - multimedia - e-saveédia - personalized space
E-prihranek
Ta način, ki je na voljo prek večpredstavnostnega zaslona, vam omogoča, da vzdržujete zadostno napolnjenost pogonske baterije v primeru vožnje po zelo strmi cesti ali v primeru, da se morate na vsakodnevnih potovanjih voziti z električnim pogonom.

MY RENAULT

mobilna aplikacija za vse
Aplikacija My Renault olajša vaše vsakdanje življenje, saj vam nudi popolno izkušnjo z uporabo vašega pametnega telefona: povezljive storitve, lokacija vozila, razpored vzdrževanja, interakcija s prodajnim salonom, pomoč in drugo. Vse v eni aplikaciji.

odkrijte več informacij

CLIO – dizajn
CLIO – multimedija
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest
Captur
Captur
Austral
Austral