Megane Conquest E-Tech full hybrid

Megane Conquest E-Tech full hybrid

Najboljši čas je zdaj!

Odpeljite svoj renault Megane Conquest E-Tech z Mobilize Financial Services

že za 229€/mesec s pologom 8.758 €
z 8 leti jamstva, brezplačnim kaskom in s 500€ bonom za zimske pnevmatike
Podrobni podatki o porabi goriva in emisijah po WLTP
Poraba pri mešanem ciklu: 4,7 - 5,0 l/100 km. Emisije CO2: 106 - 114 g/km. Emisijska stopnja: EURO6DFULL. Emisija NOₓ : 0,003 - 0,0056 g/km. Emisija trdnih delcev: 0,00000 g/km. Število delcev (x1011): 0,0. Vrednosti meritev porabe in emisij ustrezajo standardu meritev WLTP. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Prednosti hibrida

do 80 % vožnje z električnim pogonom
DO 80 % VOŽNJE Z ELEKTRIČNIM POGONOM
v mestu.
do 40 % manjša poraba goriva
DO 40 % MANJŠA PORABA GORIVA
v primerjavi z enakovrednim motorjem z notranjim izgorevanjem (v mestnem ciklu WLTP).
100 % električni zagon
100 % ELEKTRIČNI ZAGON
za tiho in udobno doživetje vožnje.
pogonski sklop s 143 KM
POGONSKI SKLOP S 145 KM
ponuja vse prednosti električnega vozila z vsestranskostjo hibrida.

dizajn

Megane Conquest je na voljo tudi kot hibrid

Megane Conquest, opremljen z inovativno tehnologijo E-Tech hibrid, vam ponuja neprekosljiv užitek v vožnji in odlično energijsko učinkovitost. Samopolnilni hibridni pogonski sklop, ki je razvit po navdihu avtomobilskega športa, je popolna kombinacija varčnosti, zmogljivosti in učinkovitosti.
Megane Conquest E-Tech full hybrid – zunanjost
Neprekosljiv užitek v vožnji in največja vsestranskost
Vedno zaženite vozilo v električnem pogonu ter uživajte v močnem in odzivnem pospeševanju tako v mestu kot na avtocesti.
Megane Conquest E-Tech full hybrid – zunanjost
Inovativna tehnologija
Kombinacija učinkovitosti in zmogljivosti v pogonskem sklopu E-Tech hibrid, ki združuje izgorevalni motor s 145 KM, 2 električna motorja in večnačinski avtomatski menjalnik.
Megane Conquest E-Tech full hybrid - zunanjost
Do 80 % vožnje z električnim pogonom v mestu
Odkrijte udobje električnega pogona v mestni vožnji. Zmanjšajte porabo goriva za do 40 % (v primerjavi z enakovrednim bencinskim motorjem) in emisije CO2.
Megane Conquest E-Tech full hybrid – notranjost
Do 80 % vožnje z električnim pogonom v mestu
Odkrijte udobje električnega pogona v mestni vožnji. Zmanjšajte porabo goriva za do 40 % (v primerjavi z enakovrednim bencinskim motorjem) in emisije CO2.
Megane Conquest E-Tech full hybrid – notranjost
Prestavna ročica "E-Shifter"
V različici E-Tech engineered je Megane Conquest E-Tech full hybrid za boljšo ergonomijo in še več udobja opremljen s prestavno ročico "E-Shifter".

Megane Conquest E-Tech Engineered full hybrid

Odkrijte vrhunsko različico Megane Conquest E-Tech Engineered full hybrid

Različica z ekskluzivnim dizajnom
Megane Conquest E-Tech full hybrid ustvari doživetja z novo vrhunsko različico E-Tech Engineered.

Izrazite svojo osebnost s tem edinstvenim kontrastom v topli titanovi in sijajni črni barvi na končni obdelavi v sivi kovinski* barvi. Izstopajte iz množice z elegantnim dizajnom: sprednji in zadnji spojler v sijajni črni barvi, nalepka E-Tech engineered, izpušne cevi v topli titanovi barvi ter spojler na prtljažniku, ki poudari njegov športni videz.

Slog zunanjosti se ujema z vzdušjem v notranjosti: črna notranjost, oznaka E-Tech ter poudarki v topli titanovi barvi na volanu, sedežih in armaturni plošči. Eleganten z vseh zornih kotov.     
* na voljo tudi v drugih odtenkih.

značilnosti

Odkrijte vse prednosti atletskega in prostornega športnega SUV

* ob zloženi zadnji sedežni klopi.

zmogljivost

Vsestranskost in učinkovitost na enem mestu

Megane Conquest E-Tech full hybrid – E-Tech oznaka
Do 80 % vožnje z električnim pogonom v mestu
Megane Conquest E-Tech full hybrid elektrificira vaše vsakdanje življenje! V mestu vozite v povsem električnem načinu do 80 % časa z inovativno tehnologijo iz sveta avtomobilskega športa. Uživajte v tihi in udobni vožnji ter hkrati zmanjšajte emisije CO 2  in porabo goriva do 40 %* v primerjavi z enakovrednim bencinskim motorjem.      
Megane Conquest E-Tech full hybrid
Poenostavi vaš vsakdan
Z regenerativnim zaviranjem se baterija vozila Megane Conquest samodejno polni med vožnjo – brez vtiča ali kabla. Za še več svobode vklopite način "B" (Brake – zaviranje). Ko umaknete nogo s stopalke za plin, se vozilo upočasnjuje skoraj do ustavitve, pri tem pa obnovi kar največ električne energije.
Megane Conquest E-Tech full hybrid - zunanjost
Neprekosljiv užitek v vožnji
100 % električni zagon vam zagotavlja takojšnjo odzivnost in tiho vožnjo, ki je učinkovita v vseh razmerah na cesti. Odkrijte novo doživetje vožnje bodisi na avtocesti ali v mestu. Uživajte v moči 145 KM in odzivnosti 2 električnih motorjev v kombinaciji z učinkovitim večnačinskim menjalnikom.
*  v mestnem ciklu WLTP (po končni odobritvi).

Barve, platišča, oblazinjenje: prilagodite Megane Conquest E-Tech full hybrid svojemu okusu

Megane Conquest E-Tech full hybrid

Ste pripravljeni, da zavladate na cesti z vozilom Megane Conquest E-Tech full hybrid?

Megane Conquest E-Tech full hybrid – zmogljivost
Slike na spletni strani  www.renault.si  so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.     

ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT

CAPTUR
Captur E-Tech full hybrid
Megane E-Tech Electric
Megane E-Tech 100% electric