image

Renault Sport

Renault in svet avtomobilskega športa sta že od nekdaj del velike ljubezenske zgodbe. Da bi delili našo strast in združili športno zmogljivost ter užitek v vožnji za vse uporabnike, vam predstavljamo ponudbo vozil Renault Sport. Odkrijte našo ponudbo francoskih športnih vozil in se pripravite na začetek dirke. 3, 2, 1 

MEGANE R.S.
MEGANE R.S.
že za 30.940 €
Odkrijte več

Občutite vznemirjenje z našo bogato ponudbo športnih vozil

Hitra limuzina, zmogljiv mestni avtomobil, športni karavan. Odkrijte raznolikost modelov, ki so jih zasnovali strokovnjaki oddelka Renault Sport ter izberite vozilo, ki najbolje ustreza vašim potrebam in pričakovanjem. Ste pripravljeni na izziv? Prevzemite nadzor nad športnim vozilom svojih sanj in prebudite voznika v sebi.

 

Z vozilom Renault Sport bo športni duh del vaše vsakdanje rutine

Ali sanjate o nakupu športnega vozila? Dizajn, motorji, oprema in dodatki. Naša športna vozila neomajno ostajajo del naše dediščine avtomobilskega športa, tako pri notranjosti kot pri zunanjosti, obenem pa se povsem zlijejo z vašim vsakdanom. Odkrijte nove občutke z vozilom Renault Sport.

 

Strokovno znanje Renault Sport, ki je dostopno vsem

Naši strokovnjaki iz oddelka Renault Šport so pomislili na vsako podrobnost za popestritev vaše vsakodnevne vožnje. S številnimi elementi iz sveta avtomobilskega športa lahko greste še korak dlje ter vstopite v svet užitka in športnega vzdušja.

 • SubPrefooter Icon

  24 urna pomočv Sloveniji in Evropi

 • SubPrefooter Icon

  Strokovna mrežaRešitve prilagojene vsem potrebam

 • SubPrefooter Icon

  Vozite samozavestnozahvaljujoč jamstvom Renault

 • SubPrefooter Icon

  Poenostavite si življenjez aplikacijo MY Renault

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih. | Upravljanje piškotkov|Več o tem