image

Renault Sport

Renault in svet avtomobilskega športa sta že od nekdaj del velike ljubezenske zgodbe. Da bi delili našo strast in združili športno zmogljivost ter užitek v vožnji za vse uporabnike, vam predstavljamo ponudbo vozil Renault Sport. Odkrijte našo ponudbo francoskih športnih vozil in se pripravite na začetek dirke. 3, 2, 1 

MEGANE R.S.
že za 34.490 €
Na voljo kot
  • Hibrid
CLIO R.S. LINE
že za 19.290 €
Na voljo kot
  • Hibrid
CAPTUR R.S. LINE
že za 23.180 €
MEGANE R.S. LINE
že za 23.190 €
MEGANE GRANDTOUR R.S. LINE
že za 24.090 €
Na voljo kot
  • Hibrid
MEGANE CONQUEST R.S. LINE
že za 28.990 €

Občutite vznemirjenje z našo bogato ponudbo športnih vozil

Hitra limuzina, zmogljiv mestni avtomobil, športni karavan. Odkrijte raznolikost modelov, ki so jih zasnovali strokovnjaki oddelka Renault Sport ter izberite vozilo, ki najbolje ustreza vašim potrebam in pričakovanjem. Ste pripravljeni na izziv? Prevzemite nadzor nad športnim vozilom svojih sanj in prebudite voznika v sebi.

 

Z vozilom Renault Sport bo športni duh del vaše vsakdanje rutine

Ali sanjate o nakupu športnega vozila? Dizajn, motorji, oprema in dodatki. Naša športna vozila neomajno ostajajo del naše dediščine avtomobilskega športa, tako pri notranjosti kot pri zunanjosti, obenem pa se povsem zlijejo z vašim vsakdanom. Odkrijte nove občutke z vozilom Renault Sport.

 

Strokovno znanje Renault Sport, ki je dostopno vsem

Naši strokovnjaki iz oddelka Renault Šport so pomislili na vsako podrobnost za popestritev vaše vsakodnevne vožnje. S številnimi elementi iz sveta avtomobilskega športa lahko greste še korak dlje ter vstopite v svet užitka in športnega vzdušja.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem