Športni terenec Renault Megane Conquest – motorji in pogonski sklopi

ZMOGLJIVOST
RENAULT MEGANE CONQUEST

Oglejte si motorje, ki so na voljo za posamezno različico

ZEN
ZEN
INTENS
INTENS
R.S. LINE
R.S. LINE

Eurosuper + elektrika (hibrid) (1)

E-TECH 145 HIBRIDže za
25.690 €
že za
27.590 €
že za
30.290 €
TCe 140 EDCže za
23.990 €
že za
25.890 €
že za
28.590 €
TCe 160 EDCže za
30.090 €

Podrobnejše specifikacije

Želite bolj učinkovito porabo goriva?

S pravo izbiro do več prihrankov!

  • Alt Image C29

Ste že preizkusili simulator porabe goriva Renault?

Glede na izbrano različico vozila Renault ter svoje vozne navade in načine vožnje lahko pridobite oceno dnevne porabe goriva.

Hibrid na vseh ravneh

Megane Conquest je na voljo z neprekosljivo in raznoliko ponudbo hibridov: hibridni pogonski sklop E-TECH s 145 KM in pogonski sklop TCe s 145 KM in 12-voltnim mikrohibridnim sistemom.

  • Renault Megane Conquest E-TECH hibrid

E-TECH hibrid s 145 KM

Popolna vsestranskost hibrida

Inovativna hibridna tehnologija E-TECH, ki je razvita po navdihu avtomobilskega športa, je kombinacija zmogljivosti in učinkovitosti. V mestu vedno zaženite motor v električnem načinu in do 80 % voženj opravite z električnim pogonom. Zmanjšajte porabo goriva za do 40 %* v primerjavi z enakovrednim bencinskim motorjem.

 

Z regenerativnim zaviranjem se baterija samodejno polni med vožnjo. Uživajte v prijetni vožnji z odzivnim in odločnim pospeševanjem ne glede na okoliščine. Megane Conquest E-TECH hibrid se prilagodi vsem vašim potrebam med vožnjo in zagotavlja optimalno vsestranskost.

odkrijte različico

* v mestnem ciklu WLTP (po končni odobritvi).

  • Renault Megane Conquest – mikrohibridni pogonski sklop

TCe 140 EDC

Prvovrstni hibrid

Megane Conquest vam z motorjem s 140 KM in avtomatskim menjalnikom v enem paketu ponuja učinkovitost, tekočo vožnjo in užitek v vožnji. 

 

Nekaj povsem novega! Bencinske različice vam ponujajo tudi bolj učinkovito porabo goriva z 12-voltnim mikrohibridnim sistemom. Ta tehnologija vam omogoča rekuperacijo energije med upočasnjevanjem vozila ter pomaga napajati motor med vžigom in pospeševanjem. Zmanjšajte porabo goriva in emisije CO2 ter uživajte v bolj tekočih ponovnih zagonih in še večjem udobju med vožnjo. 

Ste pripravljeni, da zavladate na cesti z vozilom Megane Conquest?

Odkrijte podobna vozila Renault

MEGANE
MEGANE
že za 18.790 €
CAPTUR
CAPTUR
že za 17.390 €
KADJAR
KADJAR
že za 23.790 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem