Elementi in predelave za Kangoo Van

elementi in predelave
NOVI KANGOO VAN

poenostavite si vsakdanjik z našimi funkcijami za podjetja

 Vrtljiva mrežna pregrada za Kangoo Van

Vrtljiva mrežna pregrada z zložljivim sovoznikovim sedežem

Natovorite lahko do 3,9 m3 tovora in izkoristite dodatno dolžino tovora (do 3 m) zahvaljujoč vrtljivi pregradi ter zložljivemu sovoznikovemu sedežu. 

Sistem Easy Inside Rack za Kangoo Van

Easy inside rack*

Morate prevažati dolge predmete? Opremite vozilo Kangoo Van z izvlečnim sistemom easy inside rack. Ta nosilec, nameščen na stropu, vam omogoča prevoz predmetov dolžine do 2 m in sprosti prostor na dnu tovornega dela.

Povečana tovorna zmogljivost vozila Kangoo Van

Povečana tovorna zmogljivost vozila

Ali prevažate težke predmete? Izberite povečano tovorno zmogljivost do 800 kg! 

Luči LED za Kangoo Van

Luči LED

Luči LED so trikrat močnejše kot standardne luči. Notranjost tovornega prostora je svetlejša, zato lahko tako podnevi kot ponoči delate v najboljših razmerah.

* na voljo za prodajo pozneje.

Protizdrsni leseni pod za Kangoo Van

Protizdrsni leseni pod

Izberite po meri izdelano protizdrsno oblogo (9 mm) za zaščito poda vozila Kangoo Van.

Komplet lesenih oblog za Kangoo Van

Komplet lesenih oblog

Zaščitite tovorni prostor vozila Kangoo Van s kompletom lesenih oblog po meri. Protizdrsni leseni pod (9 mm) in bočne obloge (5 mm) zaščitijo pod, zgornji del bočnih sten in zadnja vrata. Blatniki ostanejo vidni.

Gumijaste zaščitne preproge za Kangoo Van

Gumijaste zaščitne preproge

Zaščitite vozilo Kangoo Van pred umazanijo s priročnimi in trpežnimi gumijastimi oblogami.

Komplet polipropilenskih oblog za Kangoo Van

Komplet polipropilenskih oblog*

Ali iščete rešitev, ki poveča trpežnost tovornega prostora vašega vozila Kangoo Van in je hkrati enostavna za vzdrževanje? S po meri izdelanim protizdrsnim podom (9 mm) in popolno zaščito bočnih sten s polipropilenom je komplet polipropilenskih oblog popolna rešitev za vas!

* na voljo za prodajo pozneje.

Privezni obroči za Kangoo Van

Do 10 priveznih obročev

Zavarujte in stabilizirajte tovor v vozilu Kangoo Van. Izkoristite prednosti 6 priveznih obročev na podu, ki so na voljo serijsko, in 4 priveznih obročev na bočni strani.

Standardna vleka s 13-polnim priključkom za Kangoo Van

Standardna vleka s 13-polnim priključkom

Potrebujete več prostora? Z vlečnim priključkom vozila Kangoo Van lahko vlečete prikolico. Sistem za nadzor stabilnosti vlečnega priključka preprečuje nihanje in vam omogoča varnejšo vožnjo.

Sistem Extended Grip za Kangoo Van

Extended grip

Morate prečkati blatno gradbišče ali voziti po zahtevni cesti? Bodite brez skrbi! Extended Grip je izboljšana funkcija elektronskega nadzora stabilnosti (ESC). Ta sistem v kombinaciji s celoletnimi pnevmatikami izboljša oprijem vozila pri speljevanju na mehkem terenu s slabšim oprijemom (prah, trši pesek, sneg, mokra tla itd.). Deluje do hitrosti 50 km/h. Vklopite ga lahko ročno in nadaljujete vožnjo brez zdrsov ali zastojev.

Zaščitna plošča pod motorjem za Kangoo Van

Zaščitna plošča pod motorjem

Ali pogosto vozite po gradbiščih ali neravnih cestah? Zaščitite motor vozila Kangoo Van z zaščitnim pokrovom.

Omejevalnik hitrosti za Kangoo Van

Omejevalnik hitrosti

Po potrebi uporabite postopni omejevalnik hitrosti (nastavljen na 110 km/h) in omejite hitrost vozila, s čimer zmanjšate porabo goriva.

oglejte si naše posebne predelave, prilagojene vašemu podjetju

Alt Image C29

Vozilo s hladilnikom

Izpolnite pogoje za ohranjanje pokvarljivih živil in posebnih izdelkov v notranjosti vozila Kangoo Van. Namestite izotermično ali hladilno enoto, ki izpolnjuje veljavne standarde in predpise.

Alt Image C29

Servisno vozilo

Spremenite vozilo Kangoo Van v pravo mobilno delavnico! Izkoristite prednosti posebnih elementov in sistema Open Sesame by Renault ter si zagotovite tovorno zmogljivost večjega vozila v kompaktnem modelu. Poenostavite si življenje: dostopajte do orodja brez vstopa v tovorni prostor!

ste pripravljeni, da preizkusite vozilo Kangoo Van?

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

   

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem