Gospodarska vozila Renault

Ali vaše vozilo predstavlja pomemben del vaše dejavnosti? Odkrijte našo pestro ponudbo lahkih gospodarskih vozil, zasnovanih za poslovne uporabnike in poiščite vozilo, ki najbolj ustreza vašim poslovnim zahtevam.

KANGOO Express
KANGOO Express
že za 14.450 €
Odkrij več
Novi TRAFIC
Novi TRAFIC
že za 19.840 €
Odkrij več

Velika izbira lahkih gospodarskih vozil

Ali igra vaše vozilo pomembno vlogo pri izvajanju vaše poslovne dejavnosti? Naša gospodarska vozila, ki so s prilagoditvami na voljo v sto različicah, vam ponujajo ogromno možnosti za prilagoditev vaši dejavnosti. Izberite svojega!

 

Vozila, zasnovana za izpolnjevanje zahtev poslovnih uporabnikov

Zunanjost, notranji elementi, predelave po meri, dodatna oprema in namenske storitve. Naša gospodarska vozila so zasnovana za izpolnjevanje zahtev vašega posla. Odločite se za večnamensko vozilo, ki je hkrati prilagodljivo in udobno ter zasnovano tako, da se prilagodi vašim omejitvam in vam poenostavi življenje..

 

Odkrijte inovacije s ponudbo gospodarskih vozil Renault

Lahka gospodarska ali električna vozila - zakaj bi morali izbirati? V družbi Renault postavljamo inovacije na prvo mesto, zato smo se odločili za obogatitev in razširitev ponudbe gospodarskih vozil. Odkrijte dve gospodarski vozili, ki sta na voljo v različici Z.E. ter izberite odgovorno in okolju prijazno dostavo.

 • SubPrefooter Icon

  24 urna pomočv Sloveniji in Evropi

 • SubPrefooter Icon

  Strokovna mrežaRešitve prilagojene vsem potrebam

 • SubPrefooter Icon

  Vozite samozavestnozahvaljujoč jamstvom Renault

 • SubPrefooter Icon

  Poenostavite si življenjez aplikacijo MY Renault

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih. | Upravljanje piškotkov|Več o tem