Gospodarska vozila Renault

Ali vaše vozilo predstavlja pomemben del vaše dejavnosti? Odkrijte našo pestro ponudbo lahkih gospodarskih vozil, zasnovanih za poslovne uporabnike in poiščite vozilo, ki najbolj ustreza vašim poslovnim zahtevam.

EXPRESS VAN
že za 14.000 €
Novi TRAFIC
že za 21.090 €
MASTER FURGON
že za 23.490 €

Velika izbira lahkih gospodarskih vozil

Ali igra vaše vozilo pomembno vlogo pri izvajanju vaše poslovne dejavnosti? Naša gospodarska vozila, ki so s prilagoditvami na voljo v sto različicah, vam ponujajo ogromno možnosti za prilagoditev vaši dejavnosti. Izberite svojega!

 

Vozila, zasnovana za izpolnjevanje zahtev poslovnih uporabnikov

Zunanjost, notranji elementi, predelave po meri, dodatna oprema in namenske storitve. Naša gospodarska vozila so zasnovana za izpolnjevanje zahtev vašega posla. Odločite se za večnamensko vozilo, ki je hkrati prilagodljivo in udobno ter zasnovano tako, da se prilagodi vašim omejitvam in vam poenostavi življenje..

 

Odkrijte inovacije s ponudbo gospodarskih vozil Renault

Lahka gospodarska ali električna vozila - zakaj bi morali izbirati? V družbi Renault postavljamo inovacije na prvo mesto, zato smo se odločili za obogatitev in razširitev ponudbe gospodarskih vozil. Odkrijte dve gospodarski vozili, ki sta na voljo v različici Z.E. ter izberite odgovorno in okolju prijazno dostavo.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem