image

Ponudba hibridnih vozil Renault

Od popolnoma električnega motorja, do hibrida in priključnega hibrida. Izberite vrsto motorja, ki vam najbolj ustreza!

  • Priključni hibrid
Novi CAPTUR E-TECH

E-TECH tehnologija: prvi korak k ničelnim emisijam

Odkrijte povsem nov svet s ponudbo hibridnih vozil Renault. V mestu ali na podeželju hidridi in priključni hibridi Renault ponujajo novo vrsto mobilnosti, ki omejuje izpuste onesnaževal med vožnjo. Kakšne so prednosti? Ta vozila imajo povsem drugačne vozne lastnosti.

 

Učinkovita poraba goriva hibridnih vozil Renault

Optimizirajte porabo goriva vozila s hibridno tehnologijo E-TECH. S to tehnologijo, ki je plod strokovnega znanja družbe Renault na področju upravljanja energije, prilagodite način vožnje vrsti poti. Tako lahko zmanjšate porabo goriva za do 40 % pri mestni vožnji.

 

Izberite prilagodljivost priključnega hibrida

Kratki izleti v mesto in daljša potovanja na podeželje? Izberite priključni hibrid in izkoristite prednosti dveh pogonskih sistemov v enem vozilu. V mestu uporabljajte popolnoma električni način. Za daljša potovanja s pritiskom na gumb preklopite na motor z notranjim izgorevanjem.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem