image

Električna in hibridna vozila Renault

Inovacije so že od nekdaj zapisane v genih znamke Renault. S ponudbo vozil Renault Z.E. odkrijte naša električna vozila, ki združujejo okoljsko odgovornost in užitek v vožnji. Ste pripravljeni, da vstopite v nov svet?

Novi ZOE
Novi ZOE
že za 25.990 €
Odkrij več
TWIZY
TWIZY
že za 6.490 €
Odkrij več
KANGOO Z.E.
KANGOO Z.E.
že za 20.984 €
Odkrij več
Novi CLIO E-tech
Novi CLIO E-tech
že za 18.290 €
Odkrij več

Velika izbira električnih vozil

Kombi z ničelnimi emisijami za dostave ali električno 2-sedežno vozilo za okolju prijazne nakupovalne izlete. Naša električna vozila so povsem spremenila mestno mobilnost, da bi izpolnila pričakovanja zasebnih in poslovnih kupcev. Mestni avtomobili, tovornjaki, štirikolesniki, kombiji itd. Izberite električni model Renault, ki je zasnovan za vas.

 

Izboljšajte kakovost vožnje z našimi električnimi vozili

Tekoča vožnja, tiho delovanje, ničelne emisije, zmogljivo pospeševanje, brez zvočnih motenj ali menjavanja prestav ... S prednostmi naših električnih vozil optimizirajte kakovost vožnje in odkrijte užitek v vožnji. Vstopite v prihodnost in odkrijte nov način doživetja vožnje z vozili Renault.

 

Odkrijte naše povezane storitve za električna vozila Renault

Kdo pravi, da je vožnja z električnim vozilom zapletena? Ostanite povezani in enostavno načrtujte svoje vožnje z ničelnimi emisijami. Na polnilnih točkah na parkiriščih, v nakupovalnih središčih, na delovnem mestu ali kar doma. Poiščite najbližjo polnilno točko in odkrijte številne rešitve za polnjenje električnega vozila.

 • SubPrefooter Icon

  24 urna pomočv Sloveniji in Evropi

 • SubPrefooter Icon

  Strokovna mrežaRešitve prilagojene vsem potrebam

 • SubPrefooter Icon

  Vozite samozavestnozahvaljujoč jamstvom Renault

 • SubPrefooter Icon

  Poenostavite si življenjez aplikacijo MY Renault

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem