Električna in hibridna vozila Renault

Inovacije so že od nekdaj zapisane v genih znamke Renault. S ponudbo vozil Renault E-Tech odkrijte naša električna vozila, ki združujejo okoljsko odgovornost in užitek v vožnji. Ste pripravljeni, da vstopite v nov svet?

  • Hibrid
CLIO E-TECH HIBRID
že za 19.090 €
  • Električen
TWINGO E-TECH ELECTRIC
že za 22.890 €
  • Električen
ZOE E-TECH ELECTRIC
že za 33.790 €
  • Hibrid
MEGANE CONQUEST E-TECH
že za 26.090 €

Velika izbira električnih vozil

Kombi z ničelnimi emisijami za dostave ali električno 2-sedežno vozilo za okolju prijazne nakupovalne izlete. Naša električna vozila so povsem spremenila mestno mobilnost, da bi izpolnila pričakovanja zasebnih in poslovnih kupcev. Mestni avtomobili, tovornjaki, štirikolesniki, kombiji itd. Izberite električni model Renault, ki je zasnovan za vas.

 

Izboljšajte kakovost vožnje z našimi električnimi vozili

Tekoča vožnja, tiho delovanje, ničelne emisije, zmogljivo pospeševanje, brez zvočnih motenj ali menjavanja prestav ... S prednostmi naših električnih vozil optimizirajte kakovost vožnje in odkrijte užitek v vožnji. Vstopite v prihodnost in odkrijte nov način doživetja vožnje z vozili Renault.

 

Odkrijte naše povezane storitve za električna vozila Renault

Kdo pravi, da je vožnja z električnim vozilom zapletena? Ostanite povezani in enostavno načrtujte svoje vožnje z ničelnimi emisijami. Na polnilnih točkah na parkiriščih, v nakupovalnih središčih, na delovnem mestu ali kar doma. Poiščite najbližjo polnilno točko in odkrijte številne rešitve za polnjenje električnega vozila.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem