Motorji in pogonski sklopi Renault: bogata ponudba, ki vključuje nekaj za vsakogar

Želite biti električno mobilni? Izbira ni bila nikoli lažja, saj Renault nudi vozila od popolnoma električnega pogona do E-TECH hibrida in priključnega hibrida. Naj bo izbira novega Renault vozila in vrste motorja vaša!

Vsi naši elektrificirani pogonski sklopi

Okolju prijazna vožnja še nikoli ni bila tako preprosta – to vam omogočajo naše tehnologije električnega pogona ter hibrida in priključnega hibrida. 

100 % električna izbira

100 % električna izbira

Električna tehnologija v Renault avtomobilih temelji na večletnem strokovnem znanju iz sveta F1. Ustvarjena je bila z namenom, da bi ponudili optimalen doseg električne vožnje. Ali ste pripravljeni na vožnjo v popolni tišini in z ničelnimi emisijami?

Odkrijte električno tehnologijo

E-TECH priključni hibrid

E-TECH priključni hibrid

Izberite povsem električno vožnjo za vsakodnevne poti ali hibridni pogon za daljša potovanja; tehnologija E-TECH priključnega hibrida vam ponuja najboljše iz obeh svetov.

Odkrijte tehnologijo priključnega hibrida

E-TECH hibrid

E-TECH hibrid

Uživajte v prednostih električnega pogona: odzivnost in dinamično speljevanje, prihranki goriva, zmanjšane emisije CO2 itd. Odkrijte povsem nov način vožnje z našo hibridno tehnologijo.

Odkrijte hibridno tehnologijo

NAŠA ELEKTRIČNA VOZILA

NAŠA HIBRIDNA VOZILA

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem