Renault E-TECH vozila: bogata ponudba, ki vključuje nekaj za vsakogar!

Želite biti električno mobilni? Izbira ni bila nikoli lažja, saj Renault nudi E-TECH vozila, ki so 100% električna, hibridi in priključni hibridi. Naj bo izbira novega Renault E-TECH vozila vaša!

Vsi naši elektrificirani pogonski sklopi

Okolju prijazna vožnja še nikoli ni bila tako preprosta – to vam omogoča naša E-Tech tehnologija.

E-Tech 100% električen

Električna tehnologija družbe Renault

Električna tehnologija v Renault avtomobilih temelji na večletnem strokovnem znanju iz sveta F1. Ustvarjena je bila z namenom, da bi ponudili optimalen doseg električne vožnje. Ali ste pripravljeni na vožnjo v popolni tišini in z ničelnimi emisijami?

odkrijte električno tehnologijo

E-Tech priključni hibrid

Tehnologija polnilnega hibrida družbe Renault

Izberite povsem električno vožnjo za vsakodnevne poti ali hibridni pogon za daljša potovanja; tehnologija E-Tech priključnega hibrida vam ponuja najboljše iz obeh svetov.

 

 

odkrijte tehnologijo priključnega hibrida

E-Tech hibrid

Hibridna tehnologija

Uživajte v prednostih električnega pogona: odzivnost in dinamično speljevanje, prihranki goriva, zmanjšane emisije CO2 itd. Odkrijte povsem nov način vožnje z našo hibridno tehnologijo.

 

 

Odkrijte hibridno tehnologijo

NAŠA RENAULT E-TECH VOZILA

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem