Renault Megane Conquest

Zmogljivost

Hibrid na vseh ravneh

Megane Conquest je na voljo z neprekosljivo in raznoliko ponudbo hibridov: hibridni pogonski sklop E-Tech s 145 KM in pogonski sklop TCe s 145 KM in 12-voltnim blagohibridnim sistemom.
FULL HYBRID
popolna vsestranskost hibrida
E-Tech full hybrid s 145 KM
Inovativna hibridna tehnologija E-Tech, ki je razvita po navdihu avtomobilskega športa, je kombinacija zmogljivosti in učinkovitosti. V mestu vedno zaženite motor v električnem načinu in do 80 % voženj opravite z električnim pogonom. Zmanjšajte porabo goriva za do 40 %* v primerjavi z enakovrednim bencinskim motorjem.

Z regenerativnim zaviranjem se baterija samodejno polni med vožnjo. Uživajte v prijetni vožnji z odzivnim in odločnim pospeševanjem ne glede na okoliščine. Megane Conquest E-Tech full hybrid se prilagodi vsem vašim potrebam med vožnjo in zagotavlja optimalno vsestranskost.
* v mestnem ciklu WLTP (po končni odobritvi).
MILD HIBRID
prvovrstni hibrid
TCe 140 EDC
Megane Conquest vam z motorjem s 140 KM in avtomatskim menjalnikom v enem paketu ponuja učinkovitost, tekočo vožnjo in užitek v vožnji.

Nekaj povsem novega! Bencinske različice vam ponujajo tudi bolj učinkovito porabo goriva z 12-voltnim blagohibridnim sistemom. Ta tehnologija vam omogoča rekuperacijo energije med upočasnjevanjem vozila ter pomaga napajati motor med vžigom in pospeševanjem. Zmanjšajte porabo goriva in emisije CO2  ter uživajte v bolj tekočih ponovnih zagonih in še večjem udobju med vožnjo.

Ste pripravljeni, da zavladate na cesti z vozilom Megane Conquest?

Renault MEGANE Conquest – dizajn
Renault MEGANE Conquest – različice
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT

Megane
Megane
CAPTUR
Captur
Koleos
Koleos