Renault Clio

Multimedija

Renault CONNECT

Renault Clio: povezljivo mestno vozilo za vse vaše potrebe

Multimedijski sistem EASY LINK
Povsem nov vgrajeni sistem EASY LINK je prilagodljiv multimedijski sistem, ki je preprost za uporabo in prijazen do uporabnika ter ima zaslon na dotik visoke ločljivosti velikosti do 23 cm (9,3'').

Na voljo pri določenih različicah.
Pametna navigacija
Z vgrajenim iskalnikom Google boste zanesljivo prispeli do vašega cilja. Aktualne prometne informacije, ki se osvežujejo vsaki 2 minuti, in natančen izračun časa prihoda, skupaj s prikazom najprimernejše poti, pa vam med vožnjo sporoča TomTom.

Z aplikacijo My Renault lahko svojo naslednjo pot načrtujete kar iz udobja dnevne sobe, ta se bo namreč preslikala na zaslon vašega vozila. Tako se boste res brezskrbno odpravili na počitnice.

Na voljo pri določenih različicah.
Samodejne posodobitve
Samodejno prejmite najnovejše posodobitve. Redne posodobitve zemljevidov se samodejno prenesejo in namestijo v vozilo s tehnologijo Auto-Update.

Na voljo pri določenih različicah.
Odkrijte aplikacijo My Renault
Z aplikacijo My Renault upravljajte vozilo in poiščite njegovo lokacijo.

Na voljo pri določenih različicah.

Podrobnejši podatki o vozilu Clio

CLIO – dizajn
CLIO – zmogljivost
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT

CLIO E-TECH HIBRID
Clio E-Tech full hybrid
CAPTUR
Captur
Megane E-Tech 100% electric
Megane E-Tech 100% electric