Renault TRAFIC SpaceClass

RENAULT TRAFIC SPACECLASS

 Novi Renault TRAFIC SpaceClass – sprednja stran

Zanimiv in dinamičen dizajn

Odkrijte prefinjen in razburljiv dizajn novega vozila Trafic SpaceClass. Pokažite svojo elegantno plat s prednjo kromirano mrežo, žarometi Full LED in prepoznavnim svetlobnim podpisom znamke Renault v obliki črke C. Privlačite poglede z zatemnjenimi stekli, kovinsko barvo, ki je del serijske opreme, in novimi ekskluzivnimi platišči Diamond.

Novi Renault TRAFIC SpaceClass – notranjost

Prefinjena in modularna notranjost

Novi Trafic SpaceClass ima neprekosljivo modularno zasnovo, s katero smo prenovili doživetje notranjosti. Vrtljivi, drsni in odstranljivi sedeži vam zagotavljajo popoln nadzor nad njegovo modularno notranjostjo. Udobno prevažajte do 6 potnikov s konfiguracijo sedežev, obrnjenih drug proti drugemu, ali pa se podajte na naslednjo pustolovščino z različico Escapade, pri kateri se zadnja sedežna klop spremeni v posteljo.


Ponudite svojim potnikom edinstveno doživetje na vsakem potovanju. Poleg prostorne notranjosti vam ponuja 6 osebnih bralnih lučk LED, 2 vhoda USB in zložljivo osrednjo mizico*: novi TRAFIC SpaceClass je vrhunska dnevna soba na kolesih.


Izstopajte z usnjenim volanom in ekskluzivno armaturno ploščo v odtenku sive Meteor ter odkrijte neskončno eleganco.


*Zložljiva osrednja mizica ni na voljo za naročilo.

Novi Renault TRAFIC SpaceClass – sprednja stran (3/4)

Predstavljamo vam vožnjo v povsem novi luči

Potujte brez omejitev zahvaljujoč široki ponudbi motorjev, ki so na voljo za novi Trafic SpaceClass. Izbirajte med motorji, opremljenimi s tehnologijo Stop & Start, z ročnim ali avtomatskim menjalnikom EDC. Odzivni 6-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko vam omogoča hitro in tekoče prestavljanje za udobnejšo vožnjo. 
 

Novi Trafic SpaceClass je opremljen s sistemi za pomoč vozniku najnovejše generacije. Zagotovite si varnost s sistemom za aktivno zaviranje v sili (AEBS) in opozorilnikom nenamerne menjave voznega pasu. Sistem za nadzor mrtvega kota vam zagotavlja varnejšo vožnjo, prilagodljiv tempomat pa vam omogoča nastavitev potovalne hitrosti. 

Podrobnejši podatki o novem vozilu Renault Trafic Passenger

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Odkrijte podobna vozila Renault

EXPRESS VAN
EXPRESS VAN
že za 16.000 €
EXPRESS VAN Furgon Blue dCi 75 ECOLEADER
Novi TRAFIC
Novi TRAFIC
že za 24.490 €
Novi TRAFIC Furgon L1H1P1 dCi 110 2,0L
MASTER FURGON
MASTER FURGON
že za 27.090 €
MASTER FURGON Furgon L1H2P3 dCi 135

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem