Renault TRAFIC SpaceClass

RENAULT TRAFIC SPACECLASS

 Novi Renault TRAFIC SpaceClass – sprednja stran

Zanimiv in dinamičen dizajn

Odkrijte prefinjen in razburljiv dizajn novega vozila Trafic SpaceClass. Pokažite svojo elegantno plat s prednjo kromirano mrežo, žarometi Full LED in prepoznavnim svetlobnim podpisom znamke Renault v obliki črke C. Privlačite poglede z zatemnjenimi stekli, kovinsko barvo, ki je del serijske opreme, in novimi ekskluzivnimi platišči Diamond.

Novi Renault TRAFIC SpaceClass – notranjost

Prefinjena in modularna notranjost

Novi Trafic SpaceClass ima neprekosljivo modularno zasnovo, s katero smo prenovili doživetje notranjosti. Vrtljivi, drsni in odstranljivi sedeži vam zagotavljajo popoln nadzor nad njegovo modularno notranjostjo. Udobno prevažajte do 6 potnikov s konfiguracijo sedežev, obrnjenih drug proti drugemu, ali pa se podajte na naslednjo pustolovščino z različico Escapade, pri kateri se zadnja sedežna klop spremeni v posteljo.


Ponudite svojim potnikom edinstveno doživetje na vsakem potovanju. Poleg prostorne notranjosti vam ponuja 6 osebnih bralnih lučk LED, 2 vhoda USB in zložljivo osrednjo mizico*: novi TRAFIC SpaceClass je vrhunska dnevna soba na kolesih.


Izstopajte z usnjenim volanom in ekskluzivno armaturno ploščo v odtenku sive Meteor ter odkrijte neskončno eleganco.


*Zložljiva osrednja mizica ni na voljo za naročilo.

Novi Renault TRAFIC SpaceClass – sprednja stran (3/4)

Predstavljamo vam vožnjo v povsem novi luči

Potujte brez omejitev zahvaljujoč široki ponudbi motorjev, ki so na voljo za novi Trafic SpaceClass. Izbirajte med motorji, opremljenimi s tehnologijo Stop & Start, z ročnim ali avtomatskim menjalnikom EDC. Odzivni 6-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko vam omogoča hitro in tekoče prestavljanje za udobnejšo vožnjo. 
 

Novi Trafic SpaceClass je opremljen s sistemi za pomoč vozniku najnovejše generacije. Zagotovite si varnost s sistemom za aktivno zaviranje v sili (AEBS) in opozorilnikom nenamerne menjave voznega pasu. Sistem za nadzor mrtvega kota vam zagotavlja varnejšo vožnjo, prilagodljiv tempomat pa vam omogoča nastavitev potovalne hitrosti. 

Podrobnejši podatki o novem vozilu Renault Trafic Passenger

Odkrijte podobna vozila Renault

EXPRESS VAN
EXPRESS VAN
že za 14.000 €
Novi TRAFIC
Novi TRAFIC
že za 21.090 €
MASTER FURGON
MASTER FURGON
že za 23.490 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem