Stopite v svet znamke Renault!

Že od nekdaj nas naprej žene naša strast, ki nas spodbuja, da gremo še korak dlje in se spopademo z izzivi avtomobilskega sektorja s ciljem, da vam ponudimo doživetje po meri.

Blagovna znamka Renault

Že več kot stoletje vam ponujamo vsakodnevno podporo in zagotavljamo prednosti naše strasti ter vam omogočamo, da tudi vi izživite svojo strast.

Znamka Renault

Znamka Renault

Čuten, topel dizajn notranjosti in zunanjosti ter inovativni koncepti, ki presegajo tradicionalne okvire. Temu pravimo francoski dizajn.

 

odkrijte znamko Renault

Skupina Renault

Skupina Renault

Ena skupina, ena zveza, številna partnerstva. Odkrijte mednarodno podjetje francoskega porekla z več kot stoletno zgodovino.

 

spoznajte skupino Renault

Renault v Sloveniji

Renault v Sloveniji

Že vrsto let naš tržni delež dosega sam vrh v Sloveniji, zahvaljujoč naši mreži z več kot 35 prodajnih mest. Poiščite vse informacije o družbi Renault v Sloveniji.

odkrijte Renault v Sloveniji

Strast do življenja

Naša strast nas žene, da premikamo lastne meje in postavljamo nove smernice v avtomobilskem svetu.

Konceptna vozila Renault

Konceptna vozila Renault

Odkrijte naša konceptna vozila Renault, ki utelešajo našo vizijo avtomobilske prihodnosti.

 

odkrijte konceptna vozila Renault

Renault in avtomobilski šport

Renault Sport

Sijajne zmage in legendarni vozniki. Že let se spopadamo z izzivi tekmovanj avtomobilskega športa in smo pri tem uspešni.

odkrijte našo strast do avtomobilskega športa

Easy Life

Easy Life

Odkrijte vse tehnologije Renault EASY DRIVE in Renault CONNECT ter naše inovativne motorje. 

odkrijte tehnologijo Easy Life

Predstavitev novih predpisov

Izboljšanje življenja in dostopnost ničelnih emisij za vse.

WLTP

WLTP

Pri Renaultu si zavzeto prizadevamo olajšati in izboljšati vaša življenja. Že desetletja se posvečamo ustvarjanju vozil, ki porabijo manj goriva in manj onesnažuje, zato so vsa naša nova vozila od septembra 2018 homologirana s protokolom WLTP.

odkrijte protokol WLTP

Uredba REACH

Uredba REACH

Ker se zavedamo glavnih okoljskih izzivov današnjega dne, smo se zavezali k zmanjšanju vpliva svojih dejavnosti in izdelkov na okolje v celotnem življenjskem ciklusu, od zasnove do recikliranja.

oglejte si uredbo REACH

Oznake za dizelski in bencinski motor

Oznake za dizelski in bencinski motor

V skladu z našimi vrednotami in z namenom zmanjšanja emisij onesnaževal naših vozil smo razvili dva nova dizelska in bencinska motorja.

 

 

odkrijte naše nove dizelske in bencinske motorje

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem