omejena serija

CLIO I FEEL SLOVENIA

NAJ VAS ZAPELJE CLIO
I FEEL SLOVENIA
ŽE ZA 15.990€
+ 5 LET JAMSTVA
+ BREZPLAČNO DODATNO PAKET LOOK
+ BREZPLAČNO DODATNO KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO
Podrobneje o akcijski ponudbi
*Cena velja za omejeno serijo modela Renault Clio I Feel Slovenia TCe 90 z brezplačnim dodanim paketom Look in kamero za vzvratno vožnjo. Vsi kupci ob nakupu vozila prejmete brezplačno jamstvo za obdobje 5 let ali do 100.000 km (kar koli se zgodi prej)*. Akcija velja za vse kupce omejene serije, do razprodaje zalog. Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV. Pridržujemo si pravico do napak.

*V obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oziroma 100.000 km, kar koli se zgodi prej.

ekskluzivna omejena serija nova zgodba, ista ljubezen
Renault s ponosom razkriva ekskluzivno serijo vozil Clio I feel Slovenia, izdelanih v Revozu izključno za slovenski trg. Avtomobilski proizvajalec Revoz je sinonim za zanesljivost, inovativnost ter vrhunsko kakovost med Slovenci. Mineva že več kot 30 let, odkar je prvi Clio vstopil v novomeško proizvodnjo. S proizvodnjo več kot 2 milijona vozil je Clio postal simbol podjetja in ustvaril ključno vez za uspeh.
narejen v Slovenijiše vedno Clio – še vedno slovenski


Renault Clio ostaja zvest slovenskim koreninam. Nova posebna omejena serija I feel Slovenia, ki je bila na voljo na vozilu Renault Clio 4. in 5. generacije, se zdaj predstavlja na prenovljenem vozilu Clio. Skupna značilnost vseh modelov pa ostaja neprekosljiva: izdelani so 100% v novomeškem Revozu.blagovna znamka
I FEEL SLOVENIA
Blagovna znamka I feel Slovenia združuje naravne lepote, nacionalno identiteto in vrline Slovenije. Omejena serija z nazivom I feel Slovenia ponovno nosi obljubo izdelave v Sloveniji, pregovorno kakovost slovenskih izdelkov in bogat nabor opreme.

odkrijte več informacij

CLIO – predstavitev
CLIO – multimedija
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest
Captur
Captur
Austral
Austral