zvočni sistem
Harman Kardon


Poglobljeno zvočno doživetje - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
poglobljeno zvočno doživetje
Zvočniki Harman Kardon, ki so bili zasnovani posebej za novo vozilo Austral, ponujajo napredno zvočno tehnologijo, ki jo je mogoče individualno prilagoditi okolici. Z različnimi načini poslušanja lahko popolnoma uživate v svoji najljubši glasbi.
Prostorski zvočniki - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
prostorski zvočniki
So kompaktne velikosti in izdelani iz zelo trpežnega aluminija ter zasnovani za široko pokrivanje srednjih in visokih frekvenc. Izboljšujejo stabilnost zvoka in zagotavljajo naraven, poglobljen zvok za potnike spredaj in zadaj.
globokotonski zvočnik - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
globokotonski zvočnik
Edinstvena tehnologija, ki zmanjšuje težo in velikost globokotonskega zvočnika, hkrati pa omogoča izjemno visoko zmogljivost v območju nizkih frekvenc. 
Visokotonski zvočniki - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
visokotonski zvočniki
Zasnovani so z visokokakovostno prilagodljivo kupolo iz tkanine za mehko in podrobno reprodukcijo do najvišjih slišnih frekvenc.
Srednjetonski zvočniki - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
nizkotonski zvočniki
Zasnova, ki omogoča boljše dinamično predvajanje srednjih tonov. Zasnovani so za delovanje skupaj z globokotonskim zvočnikom za reprodukcijo nizkih tonov z nizkimi popačenji.
front central unit - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
sprednja osrednja enota
Zasnova, ki omogoča boljše dinamično predvajanje nizkih tonov s podporo srednjemu frekvenčnemu pasu. Zasnovani so za delovanje skupaj z nizkotonskim zvočnikom ECS za reprodukcijo popolnih nizkih tonov.

podrobnejši podatki o vozilu Austral

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

odkrijte podobna vozila Renault

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest
Megane E-Tech Electric
Megane E-Tech 100% electric
KOLEOS
Koleos