MULTIMEDIJA IN POVEZLJIVOST

My Renault, vgrajene Google storitve in aplikacije

povezljiva vozna izkušnja
openR je eden največjih digitalnih prostorov v vozilu, saj njegova površina znaša 774 cm2 na dveh 31 cm (12") zaslonih. Z multimedijskim sistemom openR link in vgrajenimi storitvami Google* ponuja izjemno poglobljeno izkušnjo.     

*Povezljive storitve so na voljo serijsko na verzijah techno, techno esprit Alpine in iconic esprit Alpine ter kot opcija pri paketu Navigation na verziji equilibre.POVEZLJIVE STORITVE RENAULT
Uživajte v storitvah Renault z multimedijskim sistemom openR link v novem vozilu Austral.
My Renault – povezljive storitve – Renault Austral E-Tech full hybrid
My Renault
Premikajte meje mobilnosti v svojem osebnem prostoru My Renault. Vmesnik z vozilom, ki ponuja številne storitve, kot so:
 • videoposnetki, v katerih boste spoznali vse, kar morate vedeti o svojem novem vozilu Austral; 
 • načrtovanje naslednjega vzdrževalnega pregleda; 
 • daljinske aktivnosti: iskanje vozila preko pametnega telefona ali daljinska sprožitev delovanja njegove hupe.
povezano vzdrževanje - Renault Austral E-Tech full hybrid
zagotovite si še več neodvisnosti
Imejte seznam prihajajočih servisnih storitev vedno pri roki in le z nekaj kliki se naročite preko spleta pri izbranem serviserju Renault. Raziščite naše storitve v mobilni aplikaciji My Renault, ki so namenjene električnim ali hibridnim vozilom Renault.     
nenehen razvoj – povezljive storitve – Renault Austral E-Tech full hybrid
nenehen razvoj
Sistemu openR link postopoma dodajamo nove storitve, da vam lahko ponudimo vedno bolj prilagojeno izkušnjo med vožnjo. Premaknite svojo multimedijsko izkušnjo na višjo raven!


OPENR LINK MULTIMEDIJSKI SISTEM
Multimedijski sistem openR link v vašem novem vozilu Austral ima vgrajene storitve Google(1,2). Z glasovnim upravljanjem prilagodite temperaturo, začrtajte pot ali izberite glasbo in še več. Multimedijski sistem openR link vključuje:
navigacija – povezljive storitve – Renault Austral E-Tech full hybrid
navigacijo s sprotnim vodenjem
Izognite se neprijetnim presenečenjem, kot so cestne zapore, nove enosmerne ulice, začasni obvozi, spremenjene prometne razmere. Sistem GPS, ki se samodejno in nenehno posodablja s storitvijo Google zemljevidi(1), zagotavlja natančno vožnjo do cilja, tudi če izgubite omrežno povezavo.
  glasovno upravljanje – povezljive storitve – Renault Austral E-Tech full hybrid
  glasovno upravljanje
  Z glasovnim upravljanjem pomočnika Google(3) lahko izvajate opravila, medtem ko pozorno spremljate dogajanje na cesti in ohranjate roke na volanu. Če želite opraviti telefonski klic ali poslati sporočilo prijateljem, poslušati glasbo, nastaviti opomnike ali celo prilagoditi temperaturo v vozilu, vam bo pri tem pomagal Google.
  Aplikacije Google – povezljive storitve – Renault Austral E-Tech full hybrid
  uporabljajte svoje aplikacije v vozilu
  Vaš Google račun(4) vas spremlja v vozilu. Preverite svoja sporočila, glasbo in priljubljene aplikacije.

  (1) Google in Google Zemljevidi sta blagovni znamki družbe Google LLC in so vključene za dobo 5 let.
  (2) Povezljive storitve so na voljo serijsko na verzijah techno, techno esprit Alpine in iconic esprit Alpine ter kot opcija pri paketu Navigation na verziji equilibre.
  (3) Google in Pomočnik Google sta blagovni znamki družbe Google LLC. 
  (4) Google, Google Zemljevidi in Google Play so blagovne znamke družbe Google LLC.  VEČ O VOZILU AUSTRAL

  Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

  CAPTUR
  Captur
  MEGANE CONQUEST
  Megane Conquest
  Espace
  Espace