Prvi koraki uporabe sistema OpenR link

1
Ustvarite svoje račune     
2
Prenesite aplikacijo My Renault
3
Konfigurirajte sistem openR link

V celoti izkoristite OpenR link

Multimedijski sistem openR link z vgrajenimi Google storitvami - odkrijte MY Renault
MY RENAULT
Razširite svoje Renault doživetje. Preprosto pridobite dostop do vseh povezljivih storitev in podatkov o vozilu s pametnim telefonom.
VGRAJEN GOOGLE
VGRAJEN GOOGLE
Z vgrajenim Googlom lahko svoje najljubše aplikacije, kot so Google Assistant, Google Maps in druge, enostavno prenesete iz Google Play trgovine direktno v multimedijski sistem vašega vozila. To vam omogoča pomoč, prilagajanje in nemoteno izkušnjo med vožnjo.

Ustvarite svoje račune

MY RENAULT
1. ustvarite svoj osebni račun
Obiščite App Store ali Google Play na svojem mobilnem telefonu ter prenesite aplikacijo. Po prenosu zaženite aplikacijo in ustvarite nov uporabniški račun. Vnesite svoj e-poštni naslov in izberite geslo, da se boste lahko prijavili v aplikacijo. Če že imate uporabniški račun My Renault, se lahko enostavno povežete s pomočjo svojega e-naslova in gesla.
2. odkrijte naše storitve
Začnite raziskovati široko paleto možnosti My Renault s svojim pametnim telefonom. Daljinsko nadzirajte temperaturo svojega vozila Renault ali poiščite najbližje polnilne postaje.*
* razpoložljivost teh storitev se razlikuje glede na model vašega vozila Renault.
GOOGLE
Vgrajen Google
Uživajte v celotnem potencialu svojega vozila Renault z vgrajenim Google. Začnite s povezavo svojega računa Google za bolj prilagojeno izkušnjo.

Prenesite aplikacijo My Renault

Aplikacija My Renault je zasnovana samo za vas, da vam olajša vsakodnevno vožnjo.

Konfigurirajte sistem OpenR link

Začnite uporabljati openR link
Naj vas vodi čarovnik za konfiguracijo, ko prvič zaženete openR link. Sledite korakom, prikazanim na glavnem zaslonu, da nastavite svoj profil. Vaš pooblaščeni prodajalec Renault vam bo pomagal od začetka do konca.
1. POVEZLJIVOST
Skupna raba podatkov
Med prvo konfiguracijo boste povabljeni, da svoje podatke delite z Google in Renault. S sprejemom dovoljujete na primer skupno rabo geolokacijskih podatkov, potrebnih za uporabo Google Maps ali za iskanje vašega vozila s pomočjo pametnega telefona.
2. PRILAGODITEV
openR link multimedia system with Google built-in - Getting started
Povezava računa
S pomočjo pooblaščenega prodajalca povežite svoja računa My Renault in Google s sistemom openR link in si zagotovite edinstveno izkušnjo vožnje, ki je zasnovana za vas. Preprosto sledite korakom, ki jih nakazuje multimedijski sistem.    

Pridobite izkušnjo OpenR link

Odpravite se na pot s sistemom openR link in raziščite njegov polni potencial. Prilagodite doživetje vožnje s svojimi računi My Renault in Google.
openR link multimedia system with Google built-in - Getting started
Odpravite se na pot z vgrajenim Google
Uživajte v najljubših aplikacijah, kot so Google Assistant, Google Maps in druge iz Google Play, kar v svojem avtomobilu, saj vam omogočajo enostavno, prilagojeno in brezhibno izkušnjo vožnje.
openR link multimedia system with Google built-in - Getting started
Nadgradite doživetje vožnje
Z aplikacijo My Renault si oglejte podatke svojega vozila, načrtujte poti s kavča, začnite daljinsko polnjenje svojega vozila Renault* in še mnogo več.
 
*Na voljo samo pri vozilih Renault E-Tech električni in Renault E-Tech priključni hibrid.

Vaša najpogostejša vprašanja

Ali lahko uporabljam obstoječi račun My Renault ali Google?
Da. Preprosto sledite korakom, navedenim v čarovniku za konfiguracijo, da povežete svoj My Renault ali Google račun, ko prvič uporabljate openR link.
Ali lahko za ustvarjanje svojega računa Google uporabim drug e-naslov kot Gmail?

Ko ustvarite račun Google, se samodejno ustvari e-naslov Gmail. Če pa raje uporabljate drug e-poštni naslov, ga lahko povežete s svojim računom in ga uporabite tudi za obnovitev gesla in prejemanje obvestil itd.

Kaj naj storim, če ne morem vnesti računov v svoj sistem OpenR link?
Če računov ne morete povezati s sistemom openR link, se obrnite na svojega strokovnjaka Renault na 080 10 81.
Ali lahko posodobim svoje račune po konfiguraciji profila?
Svoje račune lahko urejate kadar koli. Če želite to narediti, pojdite na svoj profil in izbrišite obstoječe račune. Nato jih zamenjajte z novimi, tako da sledite korakom čarovnika za konfiguracijo.
Pogosta vprašanja in odgovori

Več informacij o

openR link multimedia system with Google built-in
Začnite uporabljati openR link
openR link multimedia system with Google built-in - Getting started
Moč dveh računov