Sistem Radio Connect R&GO

Prevzemite kontrolo nad R&GO. Preverite opremo, dodatke, storitve, posodobitve, ki so na voljo za vaše vozilo. Poiščite vse informacije o R&GO sistemu.

Oglejte si razširjeno armaturno ploščo

 Multimedijski zaslon – Renault Connect

Resnična razširitev armaturne plošče: trenutna poraba goriva, daljinski merilnik vrtljajev, spremljanje porabe.

Popolnoma varno sprejemanje klicev med vožnjo

Multimedijski sistem – Renault Connect

Z intuitivnim vmesnikom telefonirajte med vožnjo.

Preklopite na okolju prijazno vožnjo!

Multimedijski sistem – Renault Connect

Svojo vožnjo lahko preizkusite z indikatorjem sloga vožnje. To vam omogoča, da vozite bolj ekološko, svoj rezultat pa lahko delite s prijatelji prek Facebooka, Twitterja ali e-pošte.

WAZE

WAZE Renault CONNECT

Prilagodite svoj vmesnik. Čas prihoda, število kilometrov do cilja, navodila Poiščite vse osnovne elemente funkcije WAZE v pripomočku aplikacije R&Go.

Oglejte si svoje okolju prijazne vožnje

ECO Map – Renault Connect

Ob koncu poti lahko preprosto dostopate do poročila o vožnji ECO. S funkcijo ECO Map si oglejte območja, kjer je bila vaša vožnja najbolj ekološka in varčna. Lahko si ogledate tudi, koliko kilometrov ste prihranili z varčno vožnjo, ko je vklopljen gumb ECO.

Številni multimedijski viri - R&GO

R&GO Renault CONNECT

Uživajte ob poslušanju več tisoč spletnih radijskih postaj Orange®.  Predvajajte glasbo s telefona, s ključa USB ali neposredno upravljajte radio – vse na enem zaslonu.

Odkrijte tudi funkcijo za prepoznavanje glasbe »Song ID«, ki vam lahko razkrije več informacij o predvajanih pesmih.

Enostavno poiščite svoje vozilo Renault na parkirišču

Renault CONNECT – parkirišče za vozilo Renault – Radio Connect

Ne tratite več časa z nepotrebnim sprehajanjem po parkirišču in iskanjem vozila. Aplikacija R&Go vas bo vodila do njega.

 

Spremljajte stanje pnevmatik

R&Go – Renault Connect

Z mobilno aplikacijo R&Go si oglejte splošno stanje pnevmatik (ali podrobnosti za posamezno pnevmatiko*). Kadar je ena ali več pnevmatik neustreznih, vam pojavno okno ponuja možnost preverjanja pnevmatike. 

 

* Odvisno od vozila

Vaš koledar se prenese v aplikacijo R&GO

R&Go – Renault Connect

Oglejte si dogodke v koledarju z aplikacijo R&Go in enostavno zaženite navodila za pot do lokacije naslednjega sestanka.

R&Go – Renault Easy Connect

Aplikacija R&Go

Praktična in inteligentna aplikacija R&Go, na voljo za Android in iOS, je zasnovana za popolno integracijo z vašim vozilom Renault. Vmesnik s štirimi gumbi – Telefon, Multimedija, Vozilo in Navigacija – je zasnovan tako, da boste odkrili popolnoma nov način uporabe pametnega telefona ali tabličnega računalnika s svojim vozilom Renault ter dostopali do vseh funkcij telefona in vozila na ergonomski in intuitiven način!

Renault Pomoč – Renault EASYCONNECT

Renault pomoč z enim klikom

V primeru okvare vas aplikacija R&Go poveže s storitvijo Renault Pomoč. 

Vsi odgovori na vaša vprašanja glede radia Connect R and Go

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem