Sistem Radio Connect R&GO

Prevzemite kontrolo nad R&GO. Preverite opremo, dodatke, storitve, posodobitve, ki so na voljo za vaše vozilo. Poiščite vse informacije o R&GO sistemu.

Oglejte si razširjeno armaturno ploščo

Oglejte si razširjeno armaturno ploščo

Resnična razširitev armaturne plošče: trenutna poraba goriva, daljinski merilnik vrtljajev, spremljanje porabe.

Popolnoma varno sprejemanje klicev med vožnjo

Popolnoma varno sprejemanje klicev med vožnjo

Z intuitivnim vmesnikom telefonirajte med vožnjo.

Preklopite na okolju prijazno vožnjo!

Preklopite na okolju prijazno vožnjo!

Svojo vožnjo lahko preizkusite z indikatorjem sloga vožnje. To vam omogoča, da vozite bolj ekološko, svoj rezultat pa lahko delite s prijatelji prek Facebooka, Twitterja ali e-pošte.

WAZE

WAZE

Prilagodite svoj vmesnik. Čas prihoda, število kilometrov do cilja, navodila Poiščite vse osnovne elemente funkcije WAZE v pripomočku aplikacije R&Go.

Oglejte si svoje okolju prijazne vožnje

Oglejte si svoje okolju prijazne vožnje

Ob koncu poti lahko preprosto dostopate do poročila o vožnji ECO. S funkcijo ECO Map si oglejte območja, kjer je bila vaša vožnja najbolj ekološka in varčna. Lahko si ogledate tudi, koliko kilometrov ste prihranili z varčno vožnjo, ko je vklopljen gumb ECO.

Številni multimedijski viri - R&GO

Številni multimedijski viri - R&GO

Uživajte ob poslušanju več tisoč spletnih radijskih postaj Orange®.  Predvajajte glasbo s telefona, s ključa USB ali neposredno upravljajte radio – vse na enem zaslonu.

Odkrijte tudi funkcijo za prepoznavanje glasbe »Song ID«, ki vam lahko razkrije več informacij o predvajanih pesmih.

Enostavno poiščite svoje vozilo Renault na parkirišču

Enostavno poiščite svoje vozilo Renault na parkirišču

Ne tratite več časa z nepotrebnim sprehajanjem po parkirišču in iskanjem vozila. Aplikacija R&Go vas bo vodila do njega.

 

Spremljajte stanje pnevmatik

Spremljajte stanje pnevmatik

Z mobilno aplikacijo R&Go si oglejte splošno stanje pnevmatik (ali podrobnosti za posamezno pnevmatiko*). Kadar je ena ali več pnevmatik neustreznih, vam pojavno okno ponuja možnost preverjanja pnevmatike. 

 

* Odvisno od vozila

Vaš koledar se prenese v aplikacijo R&GO

Vaš koledar se prenese v aplikacijo R&GO

Oglejte si dogodke v koledarju z aplikacijo R&Go in enostavno zaženite navodila za pot do lokacije naslednjega sestanka.

R&Go – Renault Easy Connect

Aplikacija R&Go

Praktična in inteligentna aplikacija R&Go, na voljo za Android in iOS, je zasnovana za popolno integracijo z vašim vozilom Renault. Vmesnik s štirimi gumbi – Telefon, Multimedija, Vozilo in Navigacija – je zasnovan tako, da boste odkrili popolnoma nov način uporabe pametnega telefona ali tabličnega računalnika s svojim vozilom Renault ter dostopali do vseh funkcij telefona in vozila na ergonomski in intuitiven način!

Renault Pomoč – Renault EASYCONNECT

Renault pomoč z enim klikom

V primeru okvare vas aplikacija R&Go poveže s storitvijo Renault Pomoč. 

Vsi odgovori na vaša vprašanja glede radia Connect R and Go

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem