Novi Renault TRAFIC Passenger – notranjost

DIZAJN
RENAULT TRAFIC PASSENGER

zunanjost

Izrazen in dinamičen

trafic passenger – zunanjost – renault
trafic passenger – dizajn – renault

prednosti

Prilagodite svoje doživetje

notranjost Udobje in prostornost

Vodoravna ploskev armaturne plošče se zliva z voznikovim prostorom. Multimedijski sistem EASY LINK vam s sistemoma Android Auto™ in Apple CarPlay™ omogoča, da ostanete povezani. Odstranljivi druga in tretja vrsta vam ponujata do 6 m³ tovornega prostora. Priročnost, tehnologija in dizajn so na prvem mestu v notranjosti vozila Trafic Passenger.

Ste pripravljeni, da preizkusite Trafic Passenger?

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Odkrijte podobna vozila Renault

EXPRESS VAN
EXPRESS VAN
že za 16.000 €
EXPRESS VAN Furgon Blue dCi 75 ECOLEADER
Novi TRAFIC
Novi TRAFIC
že za 24.490 €
Novi TRAFIC Furgon L1H1P1 dCi 110 2,0L
MASTER FURGON
MASTER FURGON
že za 27.090 €
MASTER FURGON Furgon L1H2P3 dCi 135

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem