Nouveau Renault TRAFIC Combi Rouge Carmin

RENAULT TRAFIC PASSENGERVAŠ POPOLN SPREMLJEVALEC NA POTI.

dizajn Različica Rouge Carmin s še bolj izraznim dizajnom

Novi Trafic Passenger se ponaša z novim videzom in še bolj izraznim sprednjim delom. Njegova nova prednja kromirana maska ima navpične linije, ki so v kontrastu z novim, bolj dinamičnim pokrovom motorja z izklesanim vodoravnim slogom. Zagotovo privlači vse poglede.

udobna in modularna zasnova

Spoznajte doživetje notranjosti v povsem novi luči

Trafic Passenger – pametna kabina – renault

Pametna kabina

Brezžični polnilnik za telefon, predal EASY LIFE, vgrajeni sistem za povezljivost EASY LINK in še več. Vstopite v povsem prenovljeno notranjost in odkrijte udobje nove kabine.

Trafic Passenger – notranjost – renault

Modularen prostor za potnike

3, 6 ali 9 sedežev: Trafic Passenger vam ponuja številne možnosti za prilagoditev notranjosti po vašem okusu. Prevažate lahko do 9 potnikov in njihovo prtljago ali odstranite drugo in tretjo vrsto ter potujete z vso želeno prtljago brez sklepanja kompromisov glede udobja.

EASY LIFE

Varnost, učinkovitost in tehnologija

trafic passenger – adas – Renault

Sistemi za pomoč vozniku

Trafic Passenger je opremljen s številnimi sistemi za pomoč vozniku za zagotavljanje vaše varnosti in varnosti potnikov. Poenostavite manevriranje s pomočjo pri parkiranju ter izkoristite prednosti opozorilnika nenamerne menjave voznega pasu, prilagodljivega tempomata in sistema za aktivno zaviranje v sili (AEBS) za povsem brezskrbno vožnjo.

trafic passenger – motorji – Renault

Udobna vožnja

Ponudba motorjev, opremljenih s tehnologijo Stop & Start, je skladna z najnovejšimi standardi za nadzor onesnaževanja Euro 6D-Full. Izbirajte iz naše ponudbe ročnih menjalnikov (110 KM in 150 KM) ali avtomatskih 6-stopenjskih menjalnikov z dvojno sklopko EDC (150 KM). Omogočajo vam gladko in hitro menjavanje prestav ter tako povečajo udobje in odzivnost.

različice

Izberite različico, ki vam najbolj ustreza

Zen

Zen

že za 29.290 €
Grand Zen

Grand Zen

že za 30.490 €
Intens

Intens

že za 31.090 €
Grand Intens

Grand Intens

že za 32.290 €
SpaceClass

SpaceClass

že za 40.090 €
Grand SpaceClass

Grand SpaceClass

že za 41.290 €

Podrobnejši podatki o vozilu Trafic Passenger

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Odkrijte podobna vozila Renault

EXPRESS VAN
EXPRESS VAN
že za 13.000 €
KANGOO E-TECH ELECTRIC
KANGOO E-TECH ELECTRIC
že za 30.134 €
TRAFIC
TRAFIC
že za 20.190 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem