Novi Renault TRAFIC Passenger Carmine Red

Renault razkriva

Novi Renault TRAFIC Passenger

Vaš popoln spremljevalec na poti

Novi Renault TRAFIC Passenger
  • Novi Renault TRAFIC Passenger Carmine Red

Različica Rouge Carmin s še bolj izraznim dizajnom

Novi TRAFIC Passenger se ponaša z novim videzom in še bolj izraznim sprednjim delom. Njegova nova prednja kromirana maska ima navpične linije, ki so v kontrastu z novim, bolj dinamičnim pokrovom motorja z izklesanim vodoravnim slogom. Zagotovo privlači vse poglede.


Osvetlite pot pred seboj na odprti cesti v vseh razmerah s prepoznavnimi LED žarometi v obliki črke C, LED meglenkami in številnimi sistemi za pomoč vozniku.

 

Novi TRAFIC Passenger v ekskluzivni predstavitveni kovinski barvi Rouge Carmin vas bo vsekakor navdušil. Z novimi 43 cm (17") platišči bo zagotovo izstopal iz množice.

  • Novi Renault TRAFIC Passenger – sprednja stran – notranjost

Tehnologija z modularno zasnovo

Novi TRAFIC Passenger predstavlja prenovljeno kabino, povezljivo tehnologijo, dizajn in priročnost. Vodoravna plošča armaturne plošče se zliva z vratnima ploščama, kar odpira prostor. Volan, prestavno ročico in kontrolnike smo povsem prenovili, da bi vam ponudili zagotovljeno edinstveno doživetje. Znova odkrijte užitek v vožnji s povsem opremljeno notranjostjo: brezžičnim polnilnikom, posebej velikim držalom za pijačo, predalom Easy Life in še veliko več. Odkrijte ljubezen do potovanja!

Ostanite povezani za volanom z 20 cm (8") zaslonom, opremljenim z multimedijskim sistemom EASY LINK, ki je na voljo z navigacijo ali brez nje. Ohranjajte stike z uporabo tehnologije zrcaljenja pametnega telefona, ki je združljiva s sistemoma Android Auto™ in Apple CarPlay™. Naredite še korak naprej s tehnologijo glasovnega prepoznavanja in kontrolniki na volanskem drogu.


V prostoru za potnike smo ohranili modularno zasnovo in najboljše udobje v razredu. Uporabite razporeditev s 5 do 9 sedeži, brez da bi posegali v tovorni prostor. Novi TRAFIC Passenger je opremljen s tehnologijo optimalne razporeditve temperature, ki vam zagotavlja največjo mero udobja ne glede na izbrano postavitev.

  • Novi Renault TRAFIC Passenger Carmine Red – sprednja stran (3/4) vozila

Izboljšana varnost

Vozite brezskrbno zahvaljujoč sistemom za pomoč vozniku najnovejše generacije, ki so del opreme novega vozila TRAFIC Passenger. Prilagodljiv tempomat, sistem za aktivno zaviranje v sili (AEBS), opozorilnik nenamerne menjave voznega pasu in sistem za nadzor mrtvega kota vam zagotavljajo varno vožnjo.

Vgrajena tehnologija Start & Stop in ponudba motorjev, ki izpolnjujejo zahteve najnovejših standardov za nadzor onesnaževanja Euro 6D-Full, vam zagotavljata učinkovitost in udobje. Izberite motor, ki vam najbolj ustreza, z ročnim (110 in 150 KM) ali avtomatskim menjalnikom EDC (150 ali 170 KM). Odzivni 6-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko vam omogoča hitro in tekoče prestavljanje za udobnejšo vožnjo.

 

Med čakanjem na novi Renault TRAFIC Passenger

Ponudba gospodarskih vozil Renault

Naša lahka gospodarska vozila

Odkrijte več
Novi Renault TRAFIC SpaceClass

Novi Renault TRAFIC SpaceClass

Odkrijte več

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem