s pomočjo umetne inteligence

REINVENT TWINGO

30 LET VOZILA TWINGO

reinvent Twingo

Okreten, kompakten in priljubljen Twingo je po mnenju Renault popolna utelešenje vozila za vsakdanje življenje. Rekreativen, zabaven, barvit, praktičen in okreten: s sloganom »živi življenje«, ima vsak svojo vizijo in interpretacijo vozila Twingo.


Reinvent Twingo


KAKO JE POTEKALA ZASNOVA KREACIJ REINVENT TWINGO?

ustvarjanje kreacij s pomočjo uporabe umetne inteligence (AI)
Z uporabo preprostih ključnih besed ustvarite osupljive vizualne elemente na zahtevo. Na voljo je veliko spletnih, visokozmogljivih orodij za uporabo, ki omogočajo ustvarjanje kreacij:

kako do posebnega reinvent vozila Twingo?
Nekdo spletnemu orodju zapiše ukaz, ki temelji na izbranih ključnih besedah, na primer: modri Renault Twingo s krili. Umetna inteligenca (AI) s pomočjo ključnih besed ustvari sliko, ki je v celoti delo tehnologije umetne inteligence (AI). Možnosti ustvarjanja s pomočjo AI so neskončne.
objava kreacij na družbenih omrežjih in izdelava prototipa
Renault bo iz nabora kreacij ustvarjenih v času od 1. februarja do 31. marca 2023 in, ki bodo v tem času na družbenih omrežjih označene s ključnikom #ReinventTwingo v naslednjih nekaj mesecih črpal navdih za izdelavo prototipa razstavnega vozila Twingo. 

obeležitev 30 let vozila Twingo

ikonični Twingo
Na fotografiji prikazani model, ki je bil uradno predstavljen leta 1992, je drugi model, izdelan na proizvodnih linijah tovarne Flins od leta 1991. Medtem ko so se druge znamke držale bolj klasičnih oblik, je bil Twingo vse prej kot konvencionalen. Čeprav je vozilo temeljilo na drznih odločitvah, je bilo izjemno privlačno.

odkrijte več

50 let R5 - Renault
50. obletnica vozila R5
Ob proslavljanju 50. obletnice vas Renault 5 popelje v preteklost, sedanjost in prihodnost!
NFT - Renault
NFT by Renault
Zberite Renault NFT in se podajte v povsem nov svet doživetij: nekje med svetom Metaverse in resničnim svetom.
60 ans 4L - Renault
60 let vozila 4L
Model 4L je priljubljen že 60 let. Ob obletnici Katrce proslavljamo in obujamo njeno zgodovino z različnimi dogodki.