30 LET VOZILA TWINGO

30 let vozila Twingo
Uradno predstavljen leta 1993, medtem ko so se druge znamke držale bolj klasičnih oblik, je Twingo bil vse prej kot konvencionalen. Kljub temu je bil izjemno privlačen.

Dizajnerska konceptna vozila

GANGSTA TWINGO
30 years of Twingo - Gangsta Twingo
Gangsta Twingo

Ta električni Twingo, ki je  navdihnjen z zahodno obalo in hip hop kulturo, izraža tudi spoštovanje do trenda kalifornijskih nizkih avtomobilov iz 1990.
TWINGO TOP MODEL
30 years of Twingo - Renault
Twingo Top model

Potopite se  v modne revije iz devetdesetih s tem popolnoma električnim vozilom Twingo. Razkošje in modne piste – poiščite utrinke teh trendov, vzetih naravnost iz tiste dobe.
TWINGO Y2K
30 years of Twingo - Renault
Twingo Y2K

Navdihnjen s kulturo fantovskih skupin iz 1990 in 2000, ta Twingo prinaša izboljšave. Gre za kompakten in modern dizajn popolnoma električnega vozila, katerega motor je bil razvit v partnerstvu z R-FIT.     

reinvent Twingo

30 years of Twingo - Renault
preizkusite se v inoviranju
Okreten, kompakten in priljubljen Twingo je po mnenju Renault popolna utelešenje vozila za vsakdanje življenje. Rekreativen, zabaven, barvit, praktičen in okreten: s sloganom »živi življenje«, ima vsak svojo vizijo in interpretacijo vozila Twingo. Vabljeni, da s pomočjo uporabe generativnih orodij umetne inteligence, kot so Midjourney, Stable Diffusion in Dall E inovirate in ustvarite neverjetne vizualne podobe. Generativna orodja umetne inteligence delujejo na zahtevo na podlagi ključnih besed, ki jih podate. Naj se vaš čas inoviranja prične!

Twingo by Sabine Marcelis

premišljen dizajn
Novo konceptno vozilo Twingo, katerega dizajn je zasnovala Sabine Marcelis, je edinstveno vozilo, ki prinaša svežo reinterpretacijo naše legende. 

odkrijte več

NFT - Renault
The Originals Renault
V zadnjih 30 letih se je Twingo večkrat preobrazil, hkrati pa ohranil svoj edinstven, zabaven in barvit značaj. Odkrijte ekskluzivno zbirko miniaturnih modelov vozila in izdelkov, ustvarjenih posebej za to obletnico!
50 ans R5 - Renault
R5 proslavlja 50. obletnico
Naše najbolj legendarno vozilo je znova v soju žarometov in proslavlja obletnico!
60 ans 4L - Renault
60 let vozila 4L
Pomembna obletnica enega od naših najbolj prepoznavnih modelov!