TWINGO E-TECH 100% ELECTRIC

Novi TWINGO 100% Electric

Najboljši čas je zdaj!

ODPELJITE SVOJ TWINGO E-TECH ELECTRIC Z AKCIJSKO PONUDBO

Twingo E-Tech 100% electric
z akcijsko ponudbo:
  • že za 16.990€* (z vključeno EKO SKLAD subvencijo) 
  • 5 let jamstva 
  • 8 let jamstva na baterijo
podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Twingo E-Tech 100% electric

*Maloprodajna cena velja za Renault Twingo E-Tech 100% electric equilibre R80 po akcijski ceni 23.490€ in vključuje subvencijo Eko sklad v višini 6.500€. Velja samo za vozila iz zaloge. Kupec prejme 5 let jamstva in 8 let jamstva na baterijo. V obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej. Navedena akcijska cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje DDV in DMV. Pridržujemo si pravico do napak. 

Vse informacije so zgolj informativne narave in temeljijo na informativnem izračunu kredita na spletni strani EKO SKLADA. Več o kreditih EKO SKLADA za električna in hibridna vozila, si lahko preberete na uradni spletni strani https://www.ekosklad.si/. 

GA Adriatic d.o.o. ne odgovarja za informacije objavljene na spletnih straneh EKO SKLADA kot tudi ne za točnost in zanesljivost in celovitost teh informacij in informativnega izračuna kredita, ki je na voljo na spletnih straneh EKO SKLADA.

Informativni izračun je narejen na dan 28.09.2023. Ne glede na obliko financiranja, kupec ob nakupu vozila prejme brezplačno jamstvo 5 let ali 100.000 km karkoli se zgodi prej (v obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej). Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV. Pridržujemo si pravico do napak. 


OGLEJTE SI VSAK KOT VOZILA TWINGO E-TECH 100% ELECTRIC V 3D NAČINU

Prilagodite Twingo E-Tech 100% electric svojemu okusu.
TWINGO E-TECH 100% ELECTRIC

VRHUNSKO MESTNO ELEKTRIČNO VOZILO!

Twingo E-Tech 100% electric, ki je zdaj na voljo v novi, povsem električni različici, ostaja zvest sijajnemu, pametnemu in prilagodljivemu dizajnu, ki je poskrbel za njegovo priljubljenost. V novem vozilu Twingo E-Tech 100% electric se z mestnim prometom spopadate spretno in elegantno!     
Twingo E-Tech 100% electric – zunanjost mestnega avtomobila
prepoznaven profil
Twingo E-Tech 100% electric ima enako izjemno osebnost z drznim duhom, preoblikovanimi linijami, edinstvenimi možnostmi prilagoditve, enotami žarometov LED in svetlobnim podpisom v obliki črke C.
Twingo E-Tech 100% electric – zunanjost mestnega avtomobila
zvezda mestnih avtomobilov
Živahen in energičen Twingo E-Tech 100% electric je opremljen z električnim pogonskim sklopom in se ponaša z najmanjšim obračalnim krogom v svojem razredu. Preprosto vijugajte po mestni džungli.
Twingo E-Tech 100% electric – notranjost mestnega avtomobila
povezano, uporabniku prijazno doživetje
Uporabljajte ekskluzivne povezljive storitve neposredno na 18 cm (7") zaslonu na dotik multimedijskega sistema Easy Link ali preko aplikacije My Renault.
Twingo E-Tech 100% electric – zunanjost mestnega avtomobila
vaše vozilo gre še korak dlje
100% električen, 100% pameten! Uživajte v dnevnih potovanjih brez stresa s 190 km dosega v polnem ciklu WLTP* in 270 km v mestnem ciklu WLTP*. Naslednje polnjenje lahko počaka!

ZAKAJ KUPITI ELEKTRIČNO VOZILO?


užitek v vožnji
Več zabave!
Vam mestna vožnja povzroča preglavice? Za Twingo E-Tech 100% electric je mestni promet mala malica! Twingo E-Tech 100% electric je opremljen z motorjem z močjo 60 kW* (82 KM) in navorom 160 Nm*, ima kompaktno obliko in najmanjši obračalni krog v razredu. Združuje okretnost in vodljivost mestnega avtomobila ter živahnost električnega motorja.      
s povezljivimi storitvami, ki so prilagojene vašemu vsakdanu
Twingo E-Tech 100% electric je opremljen z načinom B, ki je na voljo v treh stopnjah (B1, B2, B3), glede na želeni način uporabe. Pri mestni vožnji vam najvišja stopnja zaviranja omogoča manj uporabe zavorne stopalke in poenostavi vsakodnevno vožnjo. 
Ko spustite stopalko za plin, vozilo takoj preklopi v regenerativno zaviranje. Privoščite svoji nogi malce premora.

 
Na avtocesti izberite enakomerno stopnjo zaviranja in vozite podobno kot v prostem teku. Uživajte v sproščeni vožnji.

* Pridobivanje certifikata v teku.

** Mestni cikel WLTP ustreza mestnemu delu standardiziranega cikla. Celotni cikel WLTP je standardizirani vozni cikel. Sestavlja ga 57 % mestne vožnje, 25 % primestne vožnje in 18 % avtocestne vožnje.

doseg vožnje in polnjenje
odkrijte enostavnost vožnje z električnim pogonom
Twingo E-Tech 100% electric je opremljen z 22 kWh baterijo in omogoča vozni domet do 190 km v polnem ciklu WLTP* in 270 km v mestnem ciklu WLTP*. Dovolj, da ste lahko cel teden brez skrbi!
 
 
Vklopite način ECO, da omejite pospeševanje in največjo hitrost na avtocesti za doseg vožnje približno do 225 km*.
 
 
Potrebujete premor? S polnilnikom "Chameleon" lahko Twingo E-Tech 100% electric polnite doma, v službi ali na polnilni postaji z izmeničnim tokom (izmenični tok z močjo 22 kW). V samo 1 uri napolnite baterijo do 80%*, s pol-urnim polnjenjem pa pridobite že okoli 80 km* dosega vožnje.     
s povezljivimi storitvami, ki so prilagojene vašemu vsakdanu
Uživajte v popolnem doživetju multimedije! Načrtujte naslednje polnjenje, upravljajte raven napolnjenosti baterije, oglejte si doseg vožnje in omogočite prikaz najbližje polnilne točke. Preko 18 cm (7“) multimedijskega zaslona Easy Link ali preko aplikacije My Renault odkrijte prednosti povezljivih storitev Z.E., ki so zasnovane posebej za optimizacijo voženj z vozilom Twingo E-Tech 100% electric.
 
 
Vsakodnevna vožnja z električnim vozilom še nikoli ni bila preprostejša!     

* Pridobivanje certifikata v teku.

** Mestni cikel WLTP ustreza mestnemu delu standardiziranega cikla. Celotni cikel WLTP je standardizirani vozni cikel. Sestavlja ga 57 % mestne vožnje, 25 % primestne vožnje in 18 % avtocestne vožnje.


prednosti

OSTAJA ZVEST SVOJI PREPOZNAVNI OSEBNOSTI


ODKRIJTE RAZLIČICO URBAN NIGHT

omejena serija Twingo Urban Night
Twingo iz omejene serije Urban Night osvaja mestne ulice s svojim edinstvenim slogom.

VEČ O TWINGO E-TECH 100% ELECTRIC

Zunanjost vozila TWINGO Electric – doseg vožnje in polnjenje
Zunanjost vozila TWINGO Electric – Doseg vožnje in polnjenje
Twingo E-Tech electric - dodatna oprema
Notranjost vozila TWINGO Electric – Mere in specifikacije
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

Twingo
Twingo
CAPTUR
Captur