ROADS:
Simulator naprednih sistemov
za pomoč pri vožnji

Najbolj zmogljiv sistem simulacij na svetu.
safety lab - Renault
Varnost, ki jo zagotavlja Renault
Zagotavljanje varnosti na cestah je ključna vrednota znamke Renault. S svojo zavezanostjo k izboljšanju varnosti prometa, Renault nenehno išče inovativne tehnološke rešitve, ki bodo oblikovale prihodnost mobilnosti.      

ROADS, novi simulator naprednih sistemov za pomoč pri vožnji

ROADS simulator je zasnovan za razvoj in preizkušanje naprednih sistemov za pomoč pri vožnji (ADAS) ter avtonomne vožnje. Simulator ROADS (Renault Operational Advanced Driving Simulator) deluje kot odlično orodje za optimizacijo varnosti in je kot digitalni dvojnik, ki nudi vozno izkušnjo za vse vrste situacij, vključno z najnevarnejšimi. Predstavlja učinkovito dopolnitev časovno potratnim in dragim cestnim preizkušnjam varnosti. 
KAJ JE TO?
Lab - Renault
nova doba simulacij naprednih sistemov v vozilu

ROADS je revolucionarni simulator vožnje, ki napoveduje novo dobo poglobljene simulacije naprednih sistemov za pomoč pri vožnji. ROADS dopolnjuje digitalne simulacije in tradicionalne preizkuse, omogočajoč preizkušanje vedenja in reakcije voznikov v okoljih, kjer je povečana potreba po sistemih varnosti za pomoč voznikom in varni programski opremi. 

POGLOBLJENA SIMULACIJA
technology simulation
doživite simulacijo na višjem nivoju
ROADS je del posebnega simulacijskega centra za pametna in povezana vozila. Na 2.300 m² velikem območju se izvaja več poglobljenih testnih simulacij, osredotočenih na oblikovanje in validacijo novih projektov vozil. Simulator ROADS s 360-stopinjsko kupolo omogoča preizkušanje vseh varnostnih komponent, vgrajenih v celotno vozilo (ESP, zaviranje v sili, vedenje itd.). Pridobljeni podatki doprinašajo k izboljšavam vseh nadaljnjih proizvodenj vozil Renault.
DIGITALNI DVOJČEK
digital twin
digitalni dvojček: z virtualnim svetom predvidevamo resničnost
Digitalni dvojček je virtualna različica resničnega vozila. Uporablja se lahko za simulacijo obnašanja v različnih prometnih situacijah in preverjanje učinkovitosti sistemov za pomoč vozniku, preden so napredni sistemi v proizvodni fazi vgrajeni v dejansko vozilo. 
ROADS uporablja revolucionarno tehnologijo, ki je odlična za testiranje naprednih sistemov za pomoč vozniku in vseh informacijskih sistemov za voznika v vseh okoliščinah in situacijah. ROADS predstavlja velik korak naprej za potrebe raziskovanja varnosti in krojenja prihodnosti varnosti v vozilih. 

odkrijte več

Renault innovations
Renault inovacije
safety score coach and guardian - Renault
Safety score, coach in guardian
time fighters - Renault and firefighters collaboration
bitka s časom - partnerstvo z gasilci