Novi Renault Trafic

Novi Renault Trafic Van

Je lahko vaš že za 219 €/mesec brez DDV.

Robustno in dinamično lahko gospodarsko vozilo

Združite udobje in praktičnost z vozilom Trafic. Njegova domiselna notranjost vključuje odprtino pod sovoznikovim sedežem, ki omogoča dolžino tovora do 4,15 m. Njegova pravokotna oblika zagotavlja optimalno tovorno prostornino, in sicer do 7,8 m³ pri različici L2H1. V sprednjem delu ponuja odlagalna mesta z 88 l prostornine, odstranljivo mobilno pisarno ter udobje za delo kjerkoli in kadarkoli.

profil

Izberite različico vozila Trafic, ki vam ustreza

Furgon

Furgon

že za 24.490 €
Podaljšana Kabina

Podaljšana Kabina

že za 29.490 €

oprema

praktičen, vsestranski in varen

Novi Renault Trafic – mobilna pisarna

Poenostavljeno življenje v vozilu

Usedite se v vozilo Trafic in delajte, kjerkoli želite. Opremljen je s pristnim modularnim delovnim prostorom, kar pomeni, da preprosto zložite sredinski sedež in spremenite kabino v mobilno pisarno. Popoln prostor za prenosni računalnik in službene dokumente na vrtljivem stojalu velikosti A4.  

Novi Renault Trafic – optimiziran tovorni prostor

Optimiziran tovorni prostor

Z odprtino v pregradi ponuja Trafic 4,15 m uporabne dolžine tovora, kar je največ v tem segmentu. Pravokotni pod omogoča optimizacijo tovornega prostora, kar zagotavlja prostornino do 7,8 m3.

novi Renault Trafic – sistemi za pomoč vozniku

Varnost pri vožnji

Trafic se ponaša z desetimi novimi sistemi za pomoč vozniku. Vozite z najvišjo stopnjo udobja za voznika: sistem za nadzor mrtvega kota, prilagodljiv tempomat, opozorilnik nenamerne menjave voznega pasu, sistem za aktivno zaviranje v sili itd. Delo na terenu še nikoli ni bilo tako udobno in varno.

Novi Renault Trafic – elementi

elementi

Naše rešitve za podjetja

Trafic se že vse od leta 1980 prilagaja potrebam vašega posla.
Lesena notranja oprema, zaščitna prevleka, odlagalna mesta in še več. Izkoristite prednosti elementov po meri, prilagojenih vašim potrebam.

rešitev za vse vrste posla

naše posebne predelave, prilagojene vašemu podjetju

novi Renault Trafic – predelave

Trafic, lahko gospodarsko vozilo za vsak posel

Trafic je modularen in ga je mogoče prilagoditi po vaših željah z obsežno ponudbo možnosti, dodatne opreme in predelav po meri.


Izberite različico za zaprt prevoz, ki ponuja možnosti 2 dolžin, 1 višine ter tovorno zmogljivost med 5,8 in 8,9 m3. Na voljo so številne različice: podaljšana kabina, okna, pregrade, vrata itd.

Izberite različico s ploščadjo in kabino ter jo prilagodite v eno od številnih izvedb. Izberete lahko na primer predelave z veliko prostornino, hladilnikom, za pripravo hrane in celo s prekucnikom.

Podrobnejši podatki o vozilu Trafic

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

   

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem