Human First Program

SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU

NAPREDNI SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

pametno vzvratno ogledalo
Nič več težav zaradi potnikov ali prtljage, ki bi ovirali vaš pogled. Vzvratno ogledalo prejme sliko neposredno iz kamere, nameščene na zadnjem steklu.
aktivna pomoč vozniku
Prilagodite, kako se bo Megane E-Tech 100% electric odzval v različnih prometnih razmerah. Sistem, ki je aktiven med 0 in 170 km/h, uravnava hitrost in ohranja varnostno razdaljo do vozil spredaj ter ohranja lego vozila na sredini voznega pasu. V prometnem zastoju se vozilo ustavi in zažene samodejno za več udobja in brezskrbnosti.

Megane E-Tech 100% electric – luči LED Adaptive Vision
luči LED Adaptive Vision (vključno z načinom za meglo)
Sistem samodejno prilagodi obliko svetlobnega sunka glede na prometne razmere in vreme za izboljšanje vašega udobja in varnosti.
Megane E-Tech 100% electric – samodejno preklapljanje luči
samodejno preklapljanje med dolgimi in zasenčenimi lučmi
Aktivira se s kamero v zgornjem delu vetrobranskega stekla. Kamera analizira osvetlitev glede na svetlobne in prometne razmere.
Megane E-Tech 100% electric – pomoč pri speljevanju v klanec
pomoč pri speljevanju v klanec
Samodejno ohrani zavorni tlak za 2 sekundi, kar vam zagotovi dovolj časa, da prestavite nogo z zavorne stopalke na stopalko za plin. Sistem se aktivira, ko je naklon večji od 3 %.
Megane E-Tech 100% electric – prilagodljiv tempomat
prilagodljiv tempomat
Pomaga vam ohranjati varno razdaljo do vozila spredaj med vožnjo. Sistem aktivira zavore, ko je razdalja premajhna, ali doda plin, ko je cesta spet prosta.
Megane E-Tech 100% electric – tempomat in omejevalnik hitrosti
tempomat in omejevalnik hitrosti
Upravljajte hitrost z gumbi na volanu med vožnjo. Nastavite najvišjo hitrost glede na omejitve hitrosti.


VEČ O VOZILU MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

Megane E-Tech - različice
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

Megane Conquest E-Tech hibrid
Megane Conquest
Austral E-Tech
Austral
ESPACE E-TECH HIBRID
Espace