doseg vožnje in polnjenje

Simulirajte doseg vožnje in čas polnjenja

Dejavniki, ki lahko vplivajo na doseg vožnje
Doseg vožnje vozila Megane E-Tech 100% electric je spremenljiv zaradi številnih dejavnikov kot so: vremenske razmere, stil vožnje in število potnikov v vozilu. Tudi izbira modela in dodatne opreme vozila ima vpliv na težo vozila ter posledično tudi na doseg vozila. Za prikaz dejanskega dometa vozila preizkusite spodnji simulator, ki v izračun dosega vključi tudi vozne razmere.

Zmagovalna kombinacija: hitro polnjenje in doseg
Pri načrtovanju daljšega potovanja sta ključna dejavnika, ki jih moramo upoštevati doseg in možnosti polnjenja vozila. Najdite ravnovesje, ki zadostuje vašim potrebam. Primer avtocestnega potovanja dolgega 500km. S polno baterijo vozilo lahko neprekinjeno opravite 300km vožnje, 30-minutno polnjenje na hitro polnilni postaji pa vam bo zagotovilo še nadaljnih 200km vašega potovanja. Čas, ki ga porabite za potovanje je zaradi hitrega polnjenja zelo primerljiv potovanju vozil na bencinski ali dizelski pogon.

Podrobnejši podatki o vozilu Megane E-Tech 100% electric

Megane E-Tech - različice
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT

CLIO E-TECH HIBRID
Clio E-Tech full hybrid
Megane Conquest E-Tech hibrid
Megane Conquest E-Tech full hybrid
Austral E-Tech
Austral E-Tech full hybrid