Renault Captur

ZMOGLJIVOST

E-TECH FULL HYBRID

E-Tech full hybrid 145
Sedaj na voljo tudi Captur E-Tech full hybrid 145, ki z napredno hibridno tehnologijo povečuje ekonomičnost porabe goriva pri vožnji. Zagon vozila vedno poteka v 100% električnem načinu, prav tako pa hibridne verzije ni treba polniti, saj le-to poteka med zaviranjem in zmanjšanjem hitrosti, ko voznik odmakne nogo s stopalke za plin. Nov hibridni motor združuje dva hibridna motorja, en bencinski motor in inovativen menjalnik s funkcijo načina vožnje B, ki omogoča napredno regeneracijo energije in dodatno optimizira količino energije, vrnjene v akumulator. Captur E-Tech full hybrid 145 ponuja odlično kombinacijo med udobjem in dinamičnostjo, kar zagotavlja edinstveno vozno izkušnjo.

BENCINSKI MOTOR

Oranžni Captur v mestu
TCe 90: vsestranski
Captur je vsestranski športni terenec z novo generacijo 3-valjnega motorja s turbo-polnilnikom in močjo 90 KM, ki v kombinaciji z ročnim menjalnikom zagotavlja optimalen užitek v vožnji. Ima tudi manjšo porabo goriva.
Oranžni Captur v mestu
TCe 140 / TCe 140 EDC: varčna poraba goriva in dinamičnost
Ta 4-valjni motor s turbo-polnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem je na voljo z avtomatskim 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko in obvolanskima prestavnima ročicama. Zagotavlja največ vsestranskosti in dinamično doživetje vožnje ter hkrati ohranja majhno porabo goriva.

VEČ O VOZILU CAPTUR

Renault CAPTUR – dodatna oprema
Renault CAPTUR – dodatna oprema
Renault CAPTUR – dodatna oprema
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

Megane Conquest E-Tech
Megane Conquest
Austral
Austral