CAPTUR E-TECH

FULL HYBRID
Beli Renault CAPTUR E-TECH hibrid v mestu

Najboljši čas je zdaj!

ODPELJITE SVOJ CAPTUR E-TECH FULL HYBRID Z MOBILIZE FINANCIAL SERVICES

že za 159€/mesec s pologom 11.948€*
- 8 let jamstva*
- brezplačni kasko*
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Captur E-Tech full hybrid
*Informativni izračun je narejen dne 1. 2. 2024 za Renault Captur techno E-Tech 145 full hybrid. Priporočena maloprodajna cena (MPC) znaša 27.890 € in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV. Informativni izračun za skupni znesek finančnega lizinga v višini 15.941,57 € je narejen za dobo odplačila 48 mesecev in upošteva fiksno obrestno mero 6,49 % ter polog v višini 11.948,43 €. EOM znaša 7,22 % in se lahko spremeni, če se spremeni katerikoli element v izračunu. Lizingojemalec vrne obveznosti v 48 mesečnih obrokih v višini 159 € in z zadnjim povišanim obrokom v višini 11.964,81 €. Skupna finančna obveznost, ki jo mora odplačati lizingojemalec, znaša 19.845,81 €, od tega znaša strošek odobritve finančnega lizinga 249 €. Kupec lahko ob koncu financiranja izkoristi možnost prodaje vozila koncesionarju, ki mu je prodal vozilo po vnaprej določenih pogojih. Velja ob financiranju z Mobilize Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak.
informativni izračun za akcijsko ponudbo
*Informativni izračun je narejen dne 10. 1. 2023 za Renault Captur techno E-Tech 145 full hybrid. Priporočena maloprodajna cena (MPC) znaša 27.390 € in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV. Informativni izračun za skupni znesek finančnega lizinga v višini 15.776,00 € je narejen za dobo odplačila 48 mesecev in upošteva nespremenljivo obrestno mero 6,49 % ter polog v višini 11.614,00 €. EOM znaša 7,23 % in se lahko spremeni, če se spremeni katerikoli element v izračunu. Lizingojemalec vrne obveznosti v 48 mesečnih obrokih v višini 159 € in z zadnjim povišanim obrokom v višini 11.750,31 €. Skupna finančna obveznost, ki jo mora odplačati lizingojemalec, znaša 19.631,31 €, od tega znaša strošek odobritve finančnega lizinga 249 €. Kupec lahko ob koncu financiranja izkoristi možnost prodaje vozila koncesionarju, ki mu je prodal vozilo po vnaprej določenih pogojih. Velja ob financiranju z Mobilize Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak. ​
podrobni podatki o porabi goriva in emisijah po WLTP
Poraba pri mešanem ciklu: 4,7 – 5,1 l/100 km. Emisije CO₂: 106 – 114 g/km. Emisijska stopnja: EURO6DFULL. Emisija NOₓ: 0,0061 g/km. Emisija trdnih delcev: 0,00000 g/km. Število delcev (x1011): 0,0. Vrednosti meritev porabe in emisij ustrezajo standardu meritev WLTP. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov.

nova hibridna različica E-Tech Engineered full hybrid

odkrijte različico Captur E-Tech Engineered full hybrid

različica s privlačnim dizajnom
Captur predstavlja dih jemajočo hibridno različico E-Tech Engineered.

Z mrežo hladilnika in zadnjim spojlerjem v sijajno črni barvi izžareva svojo edinstveno osebnost. Poudarki v topli titanovi barvi na letvi F1® in izpušnih ceveh poudarjajo njegov dinamičen slog v kontrastu z barvo Oyster siva. Na levi strani je ekskluzivna oznaka E-Tech Engineered, na zadnji strani pa je črna in zlata oznaka E-Tech.

Tudi v notranjosti vas razvaja enak drzni slog z emblemom E-Tech na volanu in armaturno ploščo v sijajni črni barvi s poudarki v topli titanovi barvi, ki se ujemajo s sedeži. Dizajn, ki vam omogoča, da potujete v slogu.
vse prednosti električnega vozila z vsestranskostjo hibrida
Za vsakdanjo uporabo ali daljše poti izkoristite prednosti 100% električnega vozila in dosega vožnje, ki ga zagotavlja pogonski sklop, ki se samodejno polni med vožnjo brez potrebe dodatnem polnjenju.Tih, udoben in odziven. Captur E-Tech full hybrid vključuje 2 električna motorja in motor z notranjim izgorevanjem za skupno moč 143 KM. S samodejnim menjalnikom z več načini delovanja lahko uživate v vsakdanji vožnji in hkrati zmanjšate emisije CO₂ ter nadzirate porabo goriva.

prednosti hibrida

DO 80 % VOŽNJE Z ELEKTRIČNIM POGONOM
do 80% vožnje z električnim pogonom
v mestu
DO 40 % MANJŠA PORABA GORIVA
do 40% manjša poraba goriva
v primerjavi z enakovrednim motorjem z notranjim izgorevanjem (v mestnem ciklu WLTP)
100 % ELEKTRIČNI ZAGON
100 % električni zagon
za tiho in udobno doživetje vožnje
POGONSKI SKLOP S 143 KM
pogonski sklop s 143 KM
ponuja vse prednosti električnega vozila z vsestranskostjo hibrida

Renault Captur E-Tech full hybrid v 3D načinu

Prilagodite Renault Captur E-Tech full hybrid svojemu okusu.
CAPTUR E-TECH

podrobnejši podatki o vozilu Captur E-Tech full hybrid

Renault CAPTUR- dizajn
Renault CAPTUR – različice
Slike na spletni strani  www.renault.si  so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.     

odkrijte podobna vozila Renault

Koleos
Koleos
Megane Conquest E-Tech hibrid
Megane Conquest E-Tech full hybrid