Captur E-Tech full hybrid

Beli Renault CAPTUR E-TECH hibrid v mestu

Najboljši čas je zdaj!

Odpeljite svoj Captur E-Tech full hybrid z Mobilize Financial Services

z 8 leti jamstva in brezplačnim kaskom
že za 159€/mesec s pologom 10.872 €
Podrobni podatki o porabi goriva in emisijah po WLTP
Poraba pri mešanem ciklu: 4,7 – 5,1 l/100 km. Emisije CO₂: 106 – 114 g/km. Emisijska stopnja: EURO6DFULL. Emisija NOₓ: 0,0061 g/km. Emisija trdnih delcev: 0,00000 g/km. Število delcev (x1011): 0,0. Vrednosti meritev porabe in emisij ustrezajo standardu meritev WLTP. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov.

nova hibridna različica E-Tech Engineered full hybrid

Odkrijte različico Captur E-Tech Engineered full hybrid

Različica s privlačnim dizajnom
Captur predstavlja dih jemajočo hibridno različico E-Tech Engineered.

Z mrežo hladilnika in zadnjim spojlerjem v sijajno črni barvi izžareva svojo edinstveno osebnost. Poudarki v topli titanovi barvi na letvi F1® in izpušnih ceveh poudarjajo njegov dinamičen slog v kontrastu z barvo Oyster siva. Na levi strani je ekskluzivna oznaka E-Tech Engineered, na zadnji strani pa je črna in zlata oznaka E-Tech.

Tudi v notranjosti vas razvaja enak drzni slog z emblemom E-Tech na volanu in armaturno ploščo v sijajni črni barvi s poudarki v topli titanovi barvi, ki se ujemajo s sedeži. Dizajn, ki vam omogoča, da potujete v slogu.
Vse prednosti električnega vozila z vsestranskostjo hibrida
Za vsakdanjo uporabo ali daljše poti izkoristite prednosti 100 % električnega vozila in dosega vožnje, ki ga zagotavlja pogonski sklop, ki se samodejno polni med vožnjo brez potrebe dodatnem polnjenju.Tih, udoben in odziven. Captur E-Tech full hybrid vključuje 2 električna motorja in motor z notranjim izgorevanjem za skupno moč 143 KM. Z večnačinskim avtomatskim menjalnikom lahko uživate v vsakdanji vožnji in hkrati zmanjšate emisije CO₂ ter nadzirate porabo goriva.

Prednosti hibrida

DO 80 % VOŽNJE Z ELEKTRIČNIM POGONOM
DO 80 % VOŽNJE Z ELEKTRIČNIM POGONOM
v mestu.
DO 40 % MANJŠA PORABA GORIVA
DO 40 % MANJŠA PORABA GORIVA
v primerjavi z enakovrednim motorjem z notranjim izgorevanjem (v mestnem ciklu WLTP).
100 % ELEKTRIČNI ZAGON
100 % ELEKTRIČNI ZAGON
za tiho in udobno doživetje vožnje.
POGONSKI SKLOP S 143 KM
POGONSKI SKLOP S 143 KM
ponuja vse prednosti električnega vozila z vsestranskostjo hibrida.

Barve, platišča, oblazinjenje: prilagodite Captur E-Tech full hybrid svojemu okusu

Captur E-Tech full hybrid

Ali ste pripravljeni, da vas zapelje Captur E-Tech full hybrid?

Renault CAPTUR- dizajn
Renault CAPTUR – različice
Slike na spletni strani  www.renault.si  so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.     

ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT

Koleos
Koleos
Megane Conquest E-Tech hibrid
Megane Conquest E-Tech full hybrid