INITIALE PARIS Renault CLIO

CLIO INITIALE PARIS – črno mestno vozilo
CLIO INITIALE PARIS – črn – zunanjost

Pripravite se, da boste pritegnili pozornost.

Osebnost vozila CLIO INITIALE PARIS se skriva v najmanjših podrobnostih. Nov svetlobni podpis z lučmi Full LED, prednja kromirana maska, odtenek črne, ekskluzivna 43 cm (17") platišča, oznake INITIALE PARIS, antena »Shark« in kromirana izpušna cev.

 

Izjemna identiteta, ki poudari vašo individualnost.

  •  CLIO INITIALE PARIS – notranjost
  • CLIO INITIALE PARIS – notranjost
  • CLIO INITIALE PARIS – črn – zunanjost
  • CLIO INITIALE PARIS – črn – sprednja stran

Ekskluziven dizajn in oprema

CLIO INITIALE PARIS – notranjost

Izberite prefinjenost

Z ogrevanim volanom iz usnja, okrasnimi šivi v barvi Cognac ter prefinjenim prešitim usnjem Diamond boste lahko uživali v objemu udobja in elegance. Elementi vaše pametne kabine so na voljo v 2 barvah: siva Sand Grey ali črna. CLIO INITIALE PARIS vam s sistemom MULTI-SENSE ponuja tudi različna svetlobna okolja in 3 načine vožnje.

CLIO INITIALE PARIS – zvočni sistem Bose

Dodajte svojemu vsakdanu pridih elegance

Poživite svojo vožnjo z zvočnim sistemom Bose® in novim izjemno kompaktnim globokotonskim zvočnikom Fresh Air Speaker™. Prilagojeni zasloni vozila CLIO INITIALE PARIS, ki so brezhibno integrirani v okolje Renault EASY CONNECT, vam zagotavljajo takojšen dostop do vseh multimedijskih vsebin. Z indukcijskim polnilnikom pametnega telefona lahko preprosto ohranite stik s svojim spletnim svetom.

Easy Park Assist CLIO INITIALE PARIS

Uživajte v vožnji

CLIO INITIALE PARIS je opremljen z najnovejšimi rešitvami Renault EASY DRIVE, ki poenostavijo manevriranje, zlasti s 360-stopinjsko kamero in prostoročnim parkiranjem Easy Park Assist. Potujte povsem varno s sistemom za aktivno pomoč pri zaviranju v sili z zaznavanjem pešcev. Ko prispete na cilj, vam CLIO INITIALE PARIS znova priskoči na pomoč s samodejno parkirno zavoro. Brezskrbnost!   

Podrobnejši podatki o vozilu Renault CLIO

Odkrijte podobna vozila Renault

Novi CLIO E-TECH
Novi CLIO E-TECH
že za 18.550 €
CAPTUR E-TECH
CAPTUR E-TECH
že za 30.580 €
CAPTUR
CAPTUR
že za 16.890 €
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem