INITIALE PARIS Renault CAPTUR

CAPTUR INITIALE PARIS – zunanjost
Renault CAPTUR INITIALE PARIS

Eleganca in prefinjenost

Renault CAPTUR v legendarni različici INITIALE PARIS razkriva najboljše strokovno znanje Renault, ki vas zapelje v osrčje ekskluzivnega in prefinjenega sveta.

  • CAPTUR INITIALE PARIS – zunanjost
  • CAPTUR INITIALE PARIS – zunanjost

Ekskluziven dizajn in oprema

Renault CAPTUR INITIALE PARIS

Prepoznaven dizajn

Ekskluziven odtenek Amethyst Black, prednja kromirana maska, oznake INITIALE PARIS in ekskluzivna 45 cm (18'') platišča. Renault CAPTUR INITIAL PARIS s svojo eleganco zares izstopa iz povprečja.

CAPTUR INITIALE PARIS – notranjost

Vrhunska notranjost

Notranjost v odtenkih črne Titanium ali sive Saddle, sedeži iz ekskluzivno zasnovanega prešitega usnja, prepoznavne oznake INITIALE PARIS, ogrevan volan iz pene in usnja itd. Renault CAPTUR, ki je eleganten in prefinjen, vas vabi v svojo edinstveno notranjost s pravim značajem.

CAPTUR INITIALE PARIS – notranjost

Prefinjena končna obdelava

Notranjost vozila Renault CAPTUR INITIALE PARIS s črnimi poudarki in končno obdelavo v videzu lesa izstopa zaradi kakovostnih materialov in natančne izdelave.

Podrobnejši podatki o vozilu Renault CAPTUR

Odkrijte podobna vozila Renault

CAPTUR E-TECH
CAPTUR E-TECH
že za 30.580 €
Novi CLIO E-TECH
Novi CLIO E-TECH
že za 18.550 €
KADJAR
KADJAR
že za 21.590 €
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem