INITIALE PARIS Renault CAPTUR

CAPTUR INITIALE PARIS – zunanjost
Renault CAPTUR INITIALE PARIS

Eleganca in prefinjenost

Renault CAPTUR v legendarni različici INITIALE PARIS razkriva najboljše strokovno znanje Renault, ki vas zapelje v osrčje ekskluzivnega in prefinjenega sveta.

  • CAPTUR INITIALE PARIS – zunanjost
  • CAPTUR INITIALE PARIS – zunanjost

Ekskluziven dizajn in oprema

Renault CAPTUR INITIALE PARIS

Prepoznaven dizajn

Ekskluziven odtenek Amethyst Black, prednja kromirana maska, oznake INITIALE PARIS in ekskluzivna 45 cm (18'') platišča. Renault CAPTUR INITIAL PARIS s svojo eleganco zares izstopa iz povprečja.

CAPTUR INITIALE PARIS – notranjost

Vrhunska notranjost

Notranjost v odtenkih črne Titanium ali sive Saddle, sedeži iz ekskluzivno zasnovanega prešitega usnja, prepoznavne oznake INITIALE PARIS, ogrevan volan iz pene in usnja itd. Renault CAPTUR, ki je eleganten in prefinjen, vas vabi v svojo edinstveno notranjost s pravim značajem.

CAPTUR INITIALE PARIS – notranjost

Prefinjena končna obdelava

Notranjost vozila Renault CAPTUR INITIALE PARIS s črnimi poudarki in končno obdelavo v videzu lesa izstopa zaradi kakovostnih materialov in natančne izdelave.

Podrobnejši podatki o vozilu Renault CAPTUR

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
že za 18.550 €
KADJAR
KADJAR
že za 21.590 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem