OMEJENA SERIJA VOZILA RENAULT CLIO I FEEL SLOVENIA

S ponosom narejen v Sloveniji.
  • Alt Image C29

Renault Clio - S ponosom narejen v Sloveniji!

Omejena serija "I FEEL SLOVENIA“

  • Bogata serijska oprema

- Kamera 360° in sistem za pomoč pri parkiranju spredaj in zadaj

- Sistem za pomoč pri ohranjanju vozila na voznem pasu

- Sistem za aktivno zaviranje v sili z zaznavo pešcev

  • Z dodatnih 500 € popusta pri zamenjavi "Staro za novo".
želim ponudboodkrijte več

omejena serija

Renault CLIO I FEEL SLOVENIA

Rdeči Clio IFS od spredaj

SLOVENSKI PONOS

Clio I FEEL SLOVENIA sloni na nivoju opreme Intens, vendar z dodatno opremo ponuja še več ekskluzivnosti. Prepoznaven je po kromirani prednji maski, simbolu I FEEL SLOVENIA na prtljažnih vratih, 43 cm (17'') platiščih v sivi barvi "Viva Stella" ter LED meglenkah spredaj.  
 
Tudi v notranjosti se lahko pohvali z dodatnim udobjem kot je sredinska konzola z naslonom za roke, samozatemnitvenim vzvratnim ogledalom in sistemom Multi-Sense®.

LE NAJBOLJŠE IZPOD DOLENJSKIH ROK

Odkrijte našo omejeno serijo vozila Clio I FEEL SLOVENIA, izdelano v Novomeškem Revozu. Tako bo novi Clio pod imenom nacionalne blagovne znamke še naprej nadaljeval tradicijo uspešne proizvodnje vozil Renault na Dolenjskem. Clio I FEEL SLOVENIA vas bo navdušil tudi z bogatim nivojem opreme, kakršne ste vajeni pri vozilih višjega cenovnega razreda. 

Naj vas zapelje Renault CLIO – omejena serija I FEEL SLOVENIA z bogato opremo

Ekskluziven dizajn

CLIO IFS - notranjost

ELEGANTNEJŠA NOTRANJOST

Notranjost v črni barvi in oblazinjenje v kombinaciji imitacije usnja in blaga črne barve predstavljata še več udobja za voznika in elegantnejši videz. Sistem Multi-Sense® poskrbi za možnost nastavitve ambientalne osvetlitve, prilagoditve prikazovalnikov ter možnost nastavitve različnih načinov vožnje (Navadna, Eco, Sport, Personalizirana).

CLIO IFS - pnevmatika

OPTIMALEN NADZOR

V mestu ali na avtocesti je Clio I FEEL SLOVENIA z vami pripravljen na vsako situacijo.  360-stopinjska kamera za optimalno vidljivost, sistem za pomoč pri parkiranju spredaj in zadaj, opozorilnik prekoračitve hitrosti s prepoznavo prometnih znakov so tehnologije, ki vam zagotavljajo dinamično vožnjo za še večji občutek varnosti in udobja.

CLIO IFS - na parkirišču

DINAMIČNOST VOŽNJE

Clio I FEEL SLOVENIA ponuja poleg motorja TCe 100 tudi različico na avtoplin TCe 100 LPG. Tako boste z vgrajenim pogonom na plin imeli manjše stroške goriva in nižji izpust CO2. 

Clio I FEEL SLOVENIA

Na voljo tudi v različici s plinskim pogonom

Podrobnejši podatki o vozilu Renault CLIO - omejena serija I FEEL SLOVENIA

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO
CLIO
že za 12.390 €
CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
že za 19.090 €
CLIO LIMITED
CLIO LIMITED
že za 13.890 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem