Renault CAPTUR – kompakten mestni športni terenec

ZMOGLJIVOST
RENAULT CAPTUR

Oglejte si motorje, ki so na voljo za posamezno različico

LIMITED
LIMITED
INTENS
INTENS
R.S. LINE
R.S. LINE
Eurosuper + elektrika (priključni hibrid) (1)
E-Tech 160 PHEVže za
30.190 €
E-Tech 145 HEVže za
21.890 €
že za
23.090 €
že za
24.790 €
TCe 90že za
17.390 €
že za
18.890 €
TCe 140že za
20.490 €
že za
22.190 €
TCe 140 EDCže za
22.190 €
TCe 160 EDCže za
25.290 €

Podrobnejše specifikacije

Več podrobnosti o motorjih

  • Modri Captur E-Tech hibrid na cesti

E-Tech 145 Hibrid

Poleg E-Tech priključnega hibrida, je sedaj na voljo tudi Captur E-Tech 145 hibrid, ki z napredno hibridno tehnologijo povečuje ekonomičnost porabe goriva pri vožnji. Zagon vozila vedno poteka v 100 % električnem načinu, prav tako pa hibridne verzije ni treba polniti, saj le-to poteka med zaviranjem in zmanjšanjem hitrosti, ko voznik odmakne nogo s stopalke za plin. Novi hibridni motor združuje dva hibridna motorja, en bencinski motor in inovativen menjalnik s funkcijo načina vožnje B, ki omogoča napredno regeneracijo energije in dodatno optimizira količino energije, vrnjene v akumulator. Captur E-Tech 145 hibrid ponuja odlično kombinacijo med udobjem in dinamičnostjo, kar zagotavlja edinstveno vozno izkušnjo.

odkrijte novi Captur E-Tech hibrid
  • Beli Captur E-Tecj priključni hibrid med polnjenjem

E-Tech tehnologija

Novi Captur E-Tech priključni hibrid z dosegom v električnem načinu, do 50 km pri kombinirani vožnji, izkazuje doslej še ne videno vsestranskost. Ta športni terenec vam omogoča vožnjo brez porabe goriva na vsakodnevnih poteh in daljše počitniške vožnje, pri katerih ste lahko brez skrbi glede dosega vožnje. Opremljen je z novim E-Tech priključnim hibridom, ki združuje bencinski motor, dva električna motorja in inovativen menjalnik. Priključni hibrid, odlikuje tehnologija, ki združuje strokovno znanje na področju električnih vozil in formule 1. Novi Captur E-Tech priključni hibrid vam s tem ponuja optimizirano električno vožnjo in največji užitek za volanom.

 

*V ciklu WLTP; vožnja na električni pogon možna do 135 km/h.

odkrijte novi Captur E-Tech priključni hibrid
Captur je opremljen z novo generacijo visokozmogljivih bencinskih motorjev z varčno porabo goriva in nizkimi stroški vzdrževanja.

TCe 90: vsestranski

Oranžni Captur v mestu

Captur je vsestranski športni terenec z novo generacijo 3-valjnega motorja s turbo-polnilnikom in močjo 90 KM, ki v kombinaciji z ročnim menjalnikom zagotavlja optimalen užitek v vožnji. Ima tudi manjšo porabo goriva.

TCe 140 / TCe 140 EDC: varčna poraba goriva in dinamičnost

Oranžni Captur v mestu

Ta 4-valjni motor s turbo-polnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem je na voljo z avtomatskim 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko in obvolanskima prestavnima ročicama. Zagotavlja največ vsestranskosti in dinamično doživetje vožnje ter hkrati ohranja majhno porabo goriva.

Želite bolj učinkovito porabo goriva?

S pravo izbiro do več prihrankov!

  • Alt Image C29

Ste že preizkusili simulator porabe goriva Renault?

Glede na izbrano različico vozila Renault ter svoje vozne navade in načine vožnje lahko pridobite oceno dnevne porabe goriva.

Odkrijte več o vozilu Captur

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
že za 18.790 €
KADJAR
KADJAR
že za 23.790 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem