Renault CAPTUR – kompakten mestni športni terenec

R.S. LINE
RENAULT CAPTUR

R.S. Line

100% Captur, 100% športni R.S. Line

Captur R.S. Line ponuja edinstveno športno osebnost z energičnimi športnimi oblinami, ki jih oblikuje sprednji športni odbijač izdelan po navdihu iz sveta moto športa, aerodinamični spojler, specifičen zadnji odbijače in ekskluzivna 46 cm (18'') platišča. 

R.S. Line

Ekskluziven dizajn in oprema

Sklop dirkalnih stopalk iz aluminija, posebno športno oblazinjenje in volan, krasijo rdeči všitki in še mnogo več. Prepustite se udobju športne kabine in uživajte v izjemnem doživetju. Naj vas Captur R.S. Line navduši!

Captur R.S Line
Captur R.S Line
Captur R.S Line
Captur R.S Line
Captur R.S Line
Captur R.S Line

Podrobnejši podatki o vozilu Captur

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
že za 21.990 €
CLIO E-TECH HIBRID evolution E-Tech 145 hibrid
KADJAR
KADJAR
že za 26.490 €
KADJAR equilibre TCe 140
MEGANE CONQUEST
MEGANE CONQUEST
že za 26.690 €
MEGANE CONQUEST equilibre TCe 140 EDC

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem