Kangoo Van – motorji

Zmogljivost
NOVI KANGOO VAN Furgon

podrobne tehnične značilnosti

Furgon

Furgon

že za 18.490 €
dimenzije

podrobnejši podatki o motorjih

Sprostite se in uživajte v vožnji! S programom vzdrževanja, ki priporoča servisiranje vozila vsaki 2 leti ali na vsakih 30.000 km*, ohranite vozilo Kangoo Van v optimalnem stanju.

Naši novi dizelski motorji, ki so izboljšani z načinom eco, vam ponujajo boljši nadzor nad porabo goriva v skladu z novim standardom EURO6 DFULL.

Blue dCi 95

Učinkovit


1,5-litrski motor (AdBlue®) s turbopolnilnikom združuje učinkovitost in užitek v vožnji ter ponuja izjemen navor 260 Nm. Na voljo je s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, kmalu pa bo na voljo tudi s 7-stopenjskim avtomatskim menjalnikom z dvojno sklopko. Za še učinkovitejšo porabo goriva izberite različico eco-leader z omejevalnikom hitrosti (110 km/h) za zmanjšanje emisij CO2 in povečanje prihrankov goriva.

Blue dCi 115

Vsestranski

 

1,5-litrski motor (AdBlue®) s turbopolnilnikom in 270 Nm navora vam ponuja več moči za še več užitka v vožnji, hkrati pa vam omogoča manjšo porabo goriva. Na voljo je s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, kmalu pa bo na voljo tudi s 7-stopenjskim avtomatskim menjalnikom z dvojno sklopko. Vozilo, ki je primerno za prevažanje težjega tovora in vleko, smo razvili za potrebe profesionalnih uporabnikov.

Alt Image C29

Na voljo je električna različica vozila Kangoo Van E-Tech 100% electric

Do 300km dosega vožnje (WLTP).

* kar nastopi prej. Lahko se razlikuje, odvisno od voznih razmer.

 

 

ste pripravljeni, da preizkusite vozilo Kangoo Van?

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

   

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem