Hej, Austral

osvobodi moj čas

HEJ, AUSTRAL,
KAKO VSE TO DELUJE?

Kako se prijavim?
Klikni na gumb “Osvobodi moj čas”, izberi mesto in opravek, pri katerem potrebuješ pomoč. Nato izberi še termin, ki ti najbolj ustreza. Po uspešni prijavi prejmeš potrditveno sporočilo na oddani e-mail naslov. Za točne podrobnosti pa se dogovoriš z našo ekipo v roku 48 ur od prejema potrditvenega sporočila. Če potrditvenega sporočila ne najdeš, preveri e-poštni predal za vsiljeno pošto (“spam”) in promocije (“promotions”), ali pa ponovno izpolni obrazec. 
Katere storitve ponujate?
Izbiraš lahko med naslednjimi storitvami: 
  • čiščenje doma, 
  • osebni asistent, 
  • mala hišna popravila, 
  • urejanje okolice, 
  • priprava obroka. 
Kaj vključuje čiščenje doma?
Čiščenje doma zajema 4-urno osnovno čiščenje stanovanjskih površin. Pobrišemo prah, pomijemo tla, pospravimo kopalnico (umivalnike, kad, tuš, itd.). Storitev prilagodimo glede na velikost bivanjskih površin in časovni termin, ki ga imamo na voljo.
Kaj vključuje osebna asistenca?
Osebni asistent uredi naslednje storitve: se odpravi v trgovino, na pošto, v čistilnico ali se odpravi po drugih opravkih. Prav tako vam lahko zlika oblačila ali pomije posodo. Osebni asistent uredi storitve, ki jih je mogoče opraviti znotraj 4 ur. Izbira osebnega asistenta krije le stroške storitve in ne dodatno nastalih stroškov (recimo strošek nakupa živil).
Kaj vključuje urejanje okolice?
Urejanje okolice zajema do 4-urno čiščenje in urejanje okolice doma. Vključeno je košenje trave, rezanje grmovja ali žive meje, prekopavanje vrta, rezanje dreves (a ne na višini), čiščenje tlakovcev, redčenje zaraščenih površin. Storitev se prilagodi glede na zahtevnost opravka in predpisanega časovnega termina. Če izvajalec nudi odvoz kosovnega odpada, se uredi po dogovoru tudi to. Pri storitvi urejanja okolice krijemo le stroške same storitve in ne dodatno nastalih stroškov.
Kaj vključujejo hišna popravila?
Hišna popravila zajemajo do 4-urno storitev popravil v tvojem domu. Pod popravila štejemo montažo in menjavo pip, menjavo filtrov na pipah, zamenjavo kotličkov, WC školjk, vodovodnih ventilov, čiščenje odtokov, menjavo luči, stikal, vtičnic, varovalk, senzorjev, priklop bele tehnike, menjavo kljuk, ključavnic, popravilo povešenih vrat, manjša ključavničarska dela, zamenjava kljuk in ključavnic na vhodnih vratih in oknih, nastavitev oken in vrat, sestavljanje pohištva. Storitev prilagodimo glede na zahtevnost opravka in predpisanega časovnega termina. Pri storitvi hišnih popravil krijemo le stroške same storitve in ne dodatno nastalih stroškov.
Kaj vključuje priprava obroka?
Priprava obroka zajema pripravo dveh jedi in sladice, ki se lahko postavijo v hladilnik ali zamrzovalnik in jih lahko poješ tudi kasneje. Jedi se izberejo po predhodnem dogovoru, hkrati pa se upoštevajo tudi želje (veganski meni, vegetarijanski meni, jedi brez mleka, alergeni, itd.). Jedi so prilagojene časovnemu okvirju 4 ur in vašim željam. Pri storitvi priprave obroka krijemo le stroške same storitve kuhanja in ne dodatno nastalih stroškov nakupa živil.
Ali lahko prilagodim termin?
Razpisani termini se po dogovoru lahko prilagodijo, seveda je odvisno od razpoložljivosti ponudnikov storitev ter testnega vozila. Vsekakor te po oddani rezervaciji kontaktiramo in skupaj uskladimo točen termin in opravilo.
Zakaj ne morem izbrati termina?
Če prostih terminov za izbrano storitev ne vidiš, to pomeni, da so vsi termini za izbrano storitev že zasedeni. Predlagamo ti, da preveriš, ali je za želeni termin na voljo druga storitev. 
Imaš dodatna vprašanja?
V primeru dodatnih vprašanj smo ti na voljo na hejaustral@campaign-center.net

ODKRIJTE RENAULT AUSTRAL