My Renault povezljive storitve

Ostanite povezani z vozilomMegane E-Tech 100% electric

Načrtujte svoje vožnje z električnim vozilom

Youtube je onemogočen. Sprejmi piškotke, ki omogočajo dostop do video vsebine.Upravljanje

Organizirajte in optimizirajte električno vožnjo

Načrtovalnik poti z električnim vozilom prikazuje razpoložljive ceste ter vam omogoča prilagoditev in izračun poti glede na porabo, hkrati pa upošteva dejavnike, ki lahko vplivajo na raven napolnjenosti baterije (obremenitev vozila, število potnikov, tovor itd.).

Megane E-Tech 100% electric – My Renault – iskanje

Poiščite najboljše polnilne možnosti

Z uporabo funkcije "lokacija in razpoložljivost polnilnih točk" lahko filtrirate in prikažete najboljše polnilne točke na poti:

  • glede na razpoložljivost
  • glede na vrsto polnjenja
  • glede na vrsto vtičnice
  • glede na ceno

 

Prihranite čas s plačilom neposredno preko storitve Mobilize Charge Pass.

Megane E-Tech 100% electric – My Renault – nadzor

Nadziranje ravni napolnjenosti

Sproti spremljajte stanje napolnjenosti baterije in preostali doseg vožnje. Začnite polniti takoj ali načrtujte polnjenje ob določeni uri.

Megane E-Tech 100% electric – My Renault – nadzor na daljavo

Odkrijte izjemno udobje vožnje

Preverite in nastavite temperaturo v potniškem prostoru za optimalno udobje. 

upravljajte in nadzirajte svoje vozilo

Megane E-Tech 100% electric – My Renault – dostop do armaturne plošče

Dostopajte do armaturne plošče

Z uporabo pametnega telefona vam je na voljo oddaljen dostop do armaturne plošče vozila Megane E-Tech 100% electric in vseh njegovih funkcij.

Megane E-Tech 100% electric – My Renault – položaj GPS

Določite položaj GPS svojega vozila

Ne najdete vozila Megane E-Tech 100% electric? Enostavno poiščite vozilo z aplikacijo My Renault. Pri vsaki ustavitvi se položaj GPS vozila samodejno sinhronizira in pojavi v aplikaciji.

Megane E-Tech 100% electric – My Renault – nadzor na daljavo

Vklopite luči in hupo

Poiščite pot do vozila Megane E-Tech 100% electric z vklopom luči in hupe. Luči vašega vozila bodo takoj začele utripati in hupa se bo oglasila za nekaj sekund. Za bolj diskretno rešitev izberite samo luči.

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

   

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem