Sistemi za pomoč vozniku

Povečan užitek v vožnjiMegane E-Tech 100% electric

Youtube je onemogočen. Sprejmi piškotke, ki omogočajo dostop do video vsebine.Upravljanje

Pametno vzvratno ogledalo

Nič več težav zaradi potnikov ali prtljage, ki bi ovirali vaš pogled. Vzvratno ogledalo prejme sliko neposredno iz kamere, nameščene na zadnjem steklu.

100 % električni Renault Megane E-Tech – aktivna pomoč vozniku

Aktivna pomoč vozniku

Prilagodite, kako se bo Megane E-Tech 100% electric odzval v različnih prometnih razmerah. Sistem, ki je aktiven med 0 in 170 km/h, uravnava hitrost in ohranja varnostno razdaljo do vozil spredaj ter ohranja lego vozila na sredini voznega pasu. V prometnem zastoju se vozilo ustavi in zažene samodejno za več udobja in brezskrbnosti.

In še več ...

Megane E-Tech 100% electric – luči LED Adaptive Vision

Luči LED Adaptive Vision (vključno z načinom za meglo)

Sistem samodejno prilagodi obliko svetlobnega žarka glede na prometne razmere in vreme za izboljšanje vašega udobja in varnosti.

Megane E-Tech 100% electric – samodejno preklapljanje luči

Samodejno preklapljanje med dolgimi in zasenčenimi lučmi

Aktivira se s kamero v zgornjem delu vetrobranskega stekla. Kamera analizira osvetlitev glede na svetlobne in prometne razmere.

Megane E-Tech 100% electric – pomoč pri speljevanju v klanec

Pomoč pri speljevanju v klanec

Samodejno ohrani zavorni tlak za 2 sekundi, kar vam zagotovi dovolj časa, da prestavite nogo z zavorne stopalke na stopalko za plin. Sistem se aktivira, ko je naklon večji od 3 %.

Megane E-Tech 100% electric – prilagodljiv tempomat

Prilagodljiv tempomat

Pomaga vam ohranjati varno razdaljo do vozila spredaj med vožnjo. Sistem aktivira zavore, ko je razdalja premajhna, ali doda plin, ko je cesta spet prosta.

Megane E-Tech 100% electric – tempomat in omejevalnik hitrosti

Tempomat in omejevalnik hitrosti

Upravljajte hitrost z gumbi na volanu med vožnjo. Nastavite najvišjo hitrost glede na omejitve hitrosti.

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

   

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem