OpenR Link z vgrajenimi storitvami Google

Vgrajene storitve Google: vaše doživetje povezane vožnjeMegane E-Tech 100% electric

Youtube je onemogočen. Sprejmi piškotke, ki omogočajo dostop do video vsebine.Upravljanje

Odkrijte sprotno navigacijo

Aplikacija Google Zemljevidi vam omogoča uporabo natančne in zanesljive navigacije s sprotno posodobljenimi informacijami. Odkrijte prilagojeno doživetje: shranite priljubljene naslove, predloge navigacije in še več. Posebne funkcije v aplikaciji Google Zemljevidi za električna vozila v kombinaciji s storitvijo Google Assistant vam omogočajo optimizacijo uporabe vozila Megane E-Tech 100% electric in brezskrben prihod na cilj.*

 

*Na voljo pet let od dostave vašega vozila.

Youtube je onemogočen. Sprejmi piškotke, ki omogočajo dostop do video vsebine.Upravljanje

Malce pomoči v vozilu

Prejmite prostoročno pomoč v vozilu s storitvijo Google Assistant. Enostavno pokličite ali pošljite sporočilo prijatelju, prejmite navodila za pot, nastavite opomnike ali spremenite temperaturo v vozilu. Združljive naprave za pametni dom lahko nadzirate tudi z glasovnim upravljanjem*.
Za začetek samo izgovorite "Ok Google" ali pritisnite gumb za glasovno upravljanje* na volanu.**

 

*Ni dostopno v lokalnem jeziku.

**Na voljo pet let od dostave vašega vozila.

Youtube je onemogočen. Sprejmi piškotke, ki omogočajo dostop do video vsebine.Upravljanje

Dostopajte do priljubljenih aplikacij

Amazon Music, Easy Park, RadioPlayer in druge. Vaše priljubljene aplikacije so že vgrajene v sistem openR link vašega vozila Megane E-Tech 100% electric. Predvajajte priljubljeno glasbo, poslušajte zvočne knjige in poddaje ter uporabljajte priljubljene aplikacije na potovanju. Aplikacije bodo sčasoma dodane. Ni vam treba narediti ničesar: redne posodobitve so samodejne.*

 

*Za uporabo aplikacij, ki ste jih prenesli iz Google Play je potrebno zagotoviti prenos podatkov iz vašega mobilnega telefona ali druge naprave za prenos podatkov. (tethering).

Youtube je onemogočen. Sprejmi piškotke, ki omogočajo dostop do video vsebine.Upravljanje

Odkrijte prilagojeno doživetje

Odkrijte povsem prilagojeno doživetje. Sčasoma se sistem prilagodi vašim navadam in izbiram ter vam omogoča boljše vodenje in predlaga ustrezna dejanja.

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

   

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem